BOSS paints verf en verftoebehoren: de perfecte combo

Wil je als vakschilder piekfijn schilderwerk afleveren? Kies dan voor de verven én verftoebehoren van BOSS paints. Zo bekom je de allerbeste resultaten. Je kan op beide oren slapen: al onze verftoebehoren zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze verven. Ze werden ontwikkeld voor én met professionele schilders, die – net als jij – steeds de beste afwerking voor ogen houden.

F1 non paint 1920x1080px 2
BOSS NP beschermmateriaal

Afplak- en beschermmateriaal

Welke onderdelen je ook wil afplakken bij het schilderen, voor elk bestaat er een geschikte oplossing. Voor elke ondergrond voorziet BOSS paints een kwaliteitstape. Afplakken van niet te schilderen oppervlaktes doe je best met een maskeerfilm. Denk voor je start met schilderen ook aan beschermmateriaal om de vloer goed af te dekken.

BOSS NP kit

Voeg- en vulmiddelen

Al meer dan 25 jaar kan je bij BOSS paints terecht voor unieke, overschilderbare voegkitten. De Bostokit, Bostokit Fast en Elastokit zijn kwaliteitsvolle acrylaatkitten die perfect overschilderbaar zijn.

Een oneffen ondergrond? Gaatjes of scheuren herstel je makkelijk met hout- of muurpasta’s.

BOSS NP rol 1

Rollen en beugels

Elk type schilder vindt hier de juiste verfrol. Ga je voor een strak eindresultaat of voor een hoge verfopname? Wat je ook verkiest, in ons assortiment vind je zeker en vast de verfrol die bij jou past. De Boss Roll muurrollen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn vervaardigd uit eendraadsgeweven vezel, pluisvrij en anti-spat. De muurrollen zijn perfect op de Boss Handle steekbeugels afgestemd.

BOSS NP kwast

Kwasten en penselen

Gebruik de juiste kwast en ervaar een perfecte vloei!
Naast de kwasten voor watergedragen verf, voorzien we bij BOSS paints ook kwasten voor deco's en gevels. Bij het gebruik van onze professionele decokwasten wordt de structuur van de verftechniek goed zichtbaar gemaakt. En door de hoge verfopname gaat de klus vlot vooruit!

Verfbakje landingspagina

Verfemmers en - bakjes

Onmisbaar bij het schilderen zijn onze Boss Verfemmers en -bakjes. Ze bestaan uit kunststof en zijn uitermate stevig en stabiel. Benieuwd? Test ze zelf!

BOSS NP wandbekleding

Wandbekledingen

Een overschilderbaar vlies verstevigt je ondergrond én houdt je schilderwerk voor een langere tijd mooi. In een handomdraai overbrug je kleine scheurtjes en putjes in het pleisterwerk, met een egaal en duurzaam eindresultaat als gevolg. De BOSS-vliezen zijn, als enige in de markt, opgerold met de te kleven zijde aan de buitenkant. Zo kan je de rol gemakkelijk tegen de muur afrollen, zonder dat de te schilderen zijde met de lijm in contact komt. Daarnaast zijn de vliezen minder kreukelgevoelig, wat voor een veel aangenamer gebruik zorgt.

BOSS NP vloeistof

Vloeistoffen en onderhoudsproducten

Of het nu gaat om vochtwerende producten, reinigingsproducten om je ondergrond te reinigen of te ontvetten of afbijtmiddelen voor het verwijderen van allerhande verven, vernissen en lijmresten. Wij voorzien voor elk onderdeel een premium oplossing zodat je snel aan de slag kan!

Ben je overtuigd?

Klant worden