Vochtwerende producten

Heb je af te rekenen met hardnekkig, opstijgend vocht? Dan is Dry-out je ideale partner in crime! Deze dijk van een bestrijder tegen opstijgend grondvocht werkt uiterst efficiënt en effectief onder zeer vochtige omstandigheden. Dit product is beschikbaar in standaardkokers, en met het handige pompsysteem van 5 l injecteer je razendsnel een groter oppervlak.

Reinigingsproducten

Het reinigen en ontvetten van de ondergrond is één van de belangrijkste stappen in de voorbereiding van je schilderwerken. Dit kan met twee heel krachtige ontvetters met bijzondere kwaliteiten. Formule MC is ideaal voor het verwijderen van olie, vet, nicotine, roet en vuil op niet-geschilderde ondergronden. Anderzijds is Formule MC Neutral heel geschikt om schilderwerk te reinigen alvorens je dat overschildert.

Afbijtmiddelen

Als oude verflagen beginnen af te bladderen, weet je dat het tijd is om deze te verwijderen. Paint'Off Classic is een afbijtmiddel voor het verwijderen van allerhande verven, vernissen en lijmresten. Dit afbijtmiddel kan je op bijna alle ondergronden gebruiken, zowel binnen als buiten. Meerdere lagen kan je in één behandeling verwijderen. Paint'Off Instant heeft dezelfde kenmerken en werkt daarbovenop supersnel.

Op zoek naar andere vloeistoffen of onderhoudsproducten?

Ben je overtuigd?

Klant worden