Afplakbanden

Welke onderdelen je ook wil afplakken bij het schilderen, voor iedere ondergrond bestaat er een geschikte tape. Maar hoe herken je een kwaliteitstape? Een comfortabele verwerking en haarscherpe aflijning zijn twee handige parameters. Maar ook de tijdsspanne dat de tape op een oppervlak blijft kleven zonder lijmresten achter te laten, vertelt veel over de kwaliteit van een tape. Zijn er nog lijmresten zichtbaar, dan is dit te wijten aan een gebrekkige UV-bestendigheid van de tape. Bij BOSS paints vind je het breedste productaanbod tapes in de markt. De reeksen Tape & Go en Tape & Relax zijn er voor het perfect aflijnen van schilderwerk op verschillende ondergronden. De Tape & Relax-variant mag je 90 dagen laten hangen, terwijl je de Tape & Go-versie best binnen de 30 dagen verwijdert. Voor universelere toepassingen, zoals het vastkleven van afdekmateriaal, is Tape & Fix de ideale tape.

Boss tape voor maskeertoepassingen

Afplakband voor universeel gebruik

Op zoek naar andere afplakbanden?

Afplakfilms

Afplakken van niet te schilderen oppervlaktes doe je best met een maskeerfilm. De Boss Maskeerfilm is een statisch geladen HDPE-folie op rol. Deze kan gebruikt worden in combinatie met een handafplakapparaat. Je kan perfect meerdere Boss-afplakproducten combineren: de Boss Maskeerfilm en een geschikte Boss-tape, afhankelijk van de ondergrond, zijn het ideale duo voor optimaal afdekwerk. Geef je toch de voorkeur aan één product om de ruimte af te dekken? Dan is Tape & Cover dé combinatie van folie en tape in één product.

Afdek- en beschermmaterialen

Voor je begint te schilderen is het belangrijk ook de vloer goed af te dekken. Opti Afdekkarton is uiterst geschikt voor het beschermen van vloeren binnen én buiten. De tweezijdige PE-laag voorkomt dat de verf tot op de ondergrond doorsijpelt. Initio Afdekkarton, met één PE-laag, gebruik je voor de standaardtoepassingen binnen. Wist je trouwens dat voor de productie van het Opti en Initio afdekkarton uitsluitend 100% gerecycleerd papier en karton wordt gebruikt? Afvalpapier- en karton van papierproductenten dat ingezameld wordt en gerecycleerd tot kwaliteitsvol afdekkarton voor jouw schilderwerken. Zero waste of paper daar gaan we voor, want BOSS kiest voor duurzaamheid!

Heb je kleinere oppervlakken af te plakken? Dan mag de innovatieve Boss Coverit niet ontbreken in jouw assortiment! Dit zelfklevend maskeerpapier is ideaal voor het beschermen van onregelmatige, moeilijk af te plakken oppervlakken zoals een trapleuning, plinten, radiatorbuizen… De Ritsdeur is een handig hulmiddel om te voorkomen dat stof en nevel hun weg naar andere ruimtes vinden.

Keuzewijzer maskeerassortiment

Hoe de geschikte maskeer- en afdekmaterialen kiezen?

Raadpleeg hier onze keuzewijzer en kies de best passende maskeer- en afdekmaterialen per toepassing.

Ben je overtuigd?

Klant worden