TS22 silent luxury 017

Kleur schept sfeer, geeft karakter aan een huis, onderstreept de stijl van een gebouw. In onze collecties vindt iedereen gegarandeerd de kleuren die bij zijn of haar smaak, stijl of humeur passen. Omdat kleur zo belangrijk is en bepalend voor het resultaat van je werk, helpt BOSS paints je op allerhande manieren om je klanten correct en creatief over kleur te adviseren, hen het verwachte resultaat levensecht te tonen en hen te helpen net die ene speciale tint te vinden die ze voor ogen hebben.

10 000 kleuren

Voor de BOSS-waaiers belooft BOSS paints 100% kleurechtheid voor alle BOSS-verven!

Kleur- en interieurexperts

Kleuradvies closeup

Heb je kleuradvies nodig? Onze professionele kleur- en interieurexperts staan voor je klaar! De juiste verfkleur vinden is niet altijd even gemakkelijk. Een kleuradvies persoonlijk op maat van je klant helpt je om jullie project met succes te realiseren. Onze kleurexperts geven kleuradvies op de werf: ze luisteren naar de wensen van je klant, stellen de juiste vragen en bekijken het interieur met andere ogen. Ze spelen met kleuren en jij voert uit.

Jaarlijkse trendcollecties

TS23 nfs IMG 0033 cmyk

Trendspecial 2023 - Entangled Life

Met 'Entangled Green' kiezen we in 2023 opnieuw voor één trendkleur, die meteen ook de basis vormt voor de volledige trendcollectie. Je combineert de trendkleur moeiteloos in de vier thema's van telkens zes kleuren. Benieuwd naar de thema's en hun sfeerbeelden? Klik snel verder!

TS22 gently playful 017

Trendspecial 2022 - Art of Balance

In 2022 kiezen we voor één trendkleur! En deze vullen we aan met de straffe trendspecial 2022 - Art of Balance. Opnieuw heel veel opties om de interieurdromen en -sferen van je klant waar te maken. Check het snel!

TREND21 cover

Trendspecial 2021 - Circle of Life

Ontdek nu de nieuwe trendkleuren voor 2021! Met deze royale collectie van 40 zachte, toegankelijke en onderling combineerbare kleuren creëer je voor elke klant een gepast en uniek interieur dat perfect aan ieders wensen tegemoetkomt.

MY-MX maakt onze kleuren bijzonder

MY MX machine

Aankleurbaar in 99% van onze verven

BOSS paints heeft zijn eigen MY-MX-mengsysteem ontwikkeld. Niet alleen kunnen we daarmee zo goed als alle wensbare kleuren mengen, we blijven onze kleurpasta’s ook verbeteren en afstemmen zodat zo goed als al onze verven aankleurbaar zijn in deze kleuren. Deze machines kun je trouwens ook zelf aanschaffen. Je wint de aankoop zeker terug, want je hebt sowieso minder verlies op verfoverschotten. Nog wat verf te kort? Nog snel een klein potje aankleuren en verder doen.

Kleurechtheid

BOSS paints staat garant voor de kleurechtheid van BOSS-verven. Jouw geverfd oppervlak zal er exact uitzien zoals op de BOSS-kleurenwaaier. En dat onafhankelijk van de soort verf die je gebruikt. We bekijken namelijk per verf wat de juiste mengverhouding is om hetzelfde resultaat te bekomen. Een deur en een muur exact dezelfde kleur geven? Dat kan zonder zorgen!

Zoekt jouw klant een kleur op maat?

Labo colour support2

Wil je klant een kleur dat hij of zij niet in onze kleurwaaiers vindt, dan definieert ons labo voor jou je kleur op maat! Via onze dienst Labo Colour Support werken we samen met jullie tot we de perfecte kleur hebben gevonden.

Ben je overtuigd?

Klant worden