Onderstreep je professionaliteit en schep vertrouwen bij je klant door ook van deze trends op de hoogte te blijven. Want zoals je weet: er komt meer bij je vak kijken dan enkel schilderen.

TREND24 The age of origin 6

NIEUW: Trendspecial 2024 - Re-inventing history

Kleuren bepalen ons gemoed en geven zuurstof. Met Trendspecial 2024 brengen we een mix van kleuren die vooral mogen blenden met Healing Blue, de koele en kalmerende trendkleur van 2024. Wil je meer weten? Klik snel verder!

TS23 nfs IMG 0033 cmyk

Trendspecial 2023 - Entangled Life

Met 'Entangled Green' kiezen we in 2023 opnieuw voor één trendkleur, die meteen ook de basis vormt voor de volledige trendcollectie. Je combineert de trendkleur moeiteloos in de vier thema's van telkens zes kleuren. Benieuwd naar de thema's en hun sfeerbeelden? Klik snel verder!

Waarom trendcollecties

De BOSS paints trendcollecties vatten de hedendaagse tendensen voor jou samen in zorgvuldig samengestelde kleuren. Het creatieve team van BOSS paints volgt elke evolutie op de voet en verzamelt voortdurend kennis uit toonaangevende beursbezoeken, lezingen, publicaties en veel meer. Kortom, doorgedreven trendwatching. Én we spitsen de oren natuurlijk ook bij onze klanten. Een team van kleurspecialisten, labo-experten, designers en marketeers stelt vervolgens de collectie samen. Hierbij worden heel diverse factoren tegen elkaar afgewogen. Van de tijdsgeest en de combinatiemogelijkheden tot de kleurjuistheid en de puur technische aspecten van de kleuren. Het resultaat? Tinten die vandaag vastleggen wat er morgen leeft.

Ben je overtuigd?

Klant worden