Onderstreep je professionaliteit en schep vertrouwen bij je klant door ook van deze trends op de hoogte te blijven. Want zoals je weet: er komt meer bij je vak kijken dan enkel schilderen.

TS23 nfs IMG 0033 cmyk

NIEUW: Trendspecial 2023 - Entangled Life

Met 'Entangled Green' kiezen we in 2023 opnieuw voor één trendkleur, die meteen ook de basis vormt voor de volledige trendcollectie. Je combineert de trendkleur moeiteloos in de vier thema's van telkens zes kleuren. Benieuwd naar de thema's en hun sfeerbeelden? Klik snel verder!

TS22 gently playful 017

Trendspecial 2022 - Art of Balance

In 2022 kiezen we voor één trendkleur! En deze vullen we aan met de straffe trendspecial 2022 - Art of Balance. Opnieuw heel veel opties om de interieurdromen en -sferen van je klant waar te maken. Check het snel!

TREND21 cover

Trendspecial 2021 - Circle of Life

Met deze royale collectie van 40 zachte, toegankelijke en onderling combineerbare kleuren creëer je voor elke klant een gepast en uniek interieur dat perfect aan ieders wensen tegemoetkomt.

Trendspecial 2020

Trendspecial 2020

Kleur is veel meer dan een leuk tintje. Het mag gerust allemaal iets te betekenen hebben. Dat is het uitgangspunt van de Trendspecial 2020: Colours of Resistance.

De nieuwe trendspecial introduceert een palet van maar liefst 27 gloednieuwe trendkleuren.

Waarom trendcollecties

De BOSS paints trendcollecties vatten de hedendaagse tendensen voor jou samen in zorgvuldig samengestelde kleuren. Het creatieve team van BOSS paints volgt elke evolutie op de voet en verzamelt voortdurend kennis uit toonaangevende beursbezoeken, lezingen, publicaties en veel meer. Kortom, doorgedreven trendwatching. Én we spitsen de oren natuurlijk ook bij onze klanten. Een team van kleurspecialisten, labo-experten, designers en marketeers stelt vervolgens de collectie samen. Hierbij worden heel diverse factoren tegen elkaar afgewogen. Van de tijdsgeest en de combinatiemogelijkheden tot de kleurjuistheid en de puur technische aspecten van de kleuren. Het resultaat? Tinten die vandaag vastleggen wat er morgen leeft.

Ben je overtuigd?

Klant worden