Lakrollen

Ga voor een egaal en strak resultaat met deze professionele lakrollen! Boss Roll Foam en Boss Roll Felt zijn de verfrollen bij uitstek voor het aanbrengen van lakken, vernissen en beitsen op metaal, hout en andere gladde ondergronden. De rollen zijn in verschillende breedtes beschikbaar en werken perfect in combinatie met de Boss Handle Steekbeugels.

Muurrollen

Elk type schilder vindt hier de juiste verfrol. Ga je voor een strak eindresultaat of voor een hoge verfopname? Wat je ook verkiest, in ons assortiment vind je zeker en vast de verfrol die bij jou past. De Boss Roll muurrollen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn vervaardigd uit eendraadsgeweven vezel, pluisvrij en anti-spat. De grote verfrollen van 18 en 25 cm hebben aan de zijkant een afgeronde vacht naar binnen toe. Zo is er geen scherpe aflijning op de ondergrond zichtbaar. De muurrollen zijn perfect op de Boss Handle steekbeugels afgestemd.

Rollen voor diverse toepassingen

Bepaalde producten vragen een specifieke verfrol. De Boss Roll Epoxy is een verfrol met nylon vacht, speciaal ontwikkeld voor producten met een korte verwerkingstijd zoals epoxyverven. De rol heeft een hoge verfopname en -afgifte. Ideaal dus voor het snel schilderen van vloeren, muren en plafonds!

Steekbeugels

Uiteraard hoort bij iedere verfrol een passende steekbeugel. De Boss Handle Regular is met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een ideaal instapmodel. De Boss Handle Ergo en Ergo Light liggen aangenaam in de hand dankzij hun ergonomische kernmerken zoals het softgrip- en antisliphandvat. De Ergo Light-variant is bovendien uit ultralicht aluminium vervaardigd.

Op zoek naar bijhorigheden?

Keuzewijzer rollen NL

Vind de rol die bij jou past met deze keuzewijzer

De juiste verfrol kiezen hangt af van een aantal factoren, zoals het type ondergrond en de soort verf waarmee je aan de slag gaat. Maar ook de vachthoogte, -lengte en -soort van de verfrol hebben een invloed op het eindresultaat. Ga je voor efficiëntie én gemak? Kies dan ook een geschikte verfbeugel. Deze handige keuzewijzer wijst je de weg!

Ben je overtuigd?

Klant worden