Een op en top vakman blijft altijd kennis bijschaven … In de 4 opleidingscentra staan de instructeurs van BOSS paints tijdens een van de vele theoretische en praktische opleidingen altijd voor je klaar!

Aqua Sensa

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. Aqua Sensa is bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar dankzij de beschermende vernis.

Aqua sensa opl

Aqua Sensa Fine

Aqua Sensa Fine is een steenimitatie met zachte structuur op basis van cement. Deze techniek kan niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding gebruikt worden. Aqua Sensa Fine is bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar dankzij de beschermende vernis.

LR thegreens LR 101 2

Arcade | Arcade Raffia

Heimwee naar de dikke verf van vroeger, waarin je de kwaststrepen nog ziet staan? Precies dat effect bereik je met Arcade en Arcade Raffia!

Arcade raffia opl

Ardex product-praktijkopleiding

Bij BOSS paints kun je kwaliteitsvolle vloer- en muuregalisaties kopen. We werken daarvoor nauw samen met de firma ARDEX. Deze opleiding vindt plaats bij Ardex in Witten (DE) en wordt gegeven door een specialist van ARDEX. Je krijgt een overzicht van de belangrijkste producten en hun toepassingen.

Plamuren

Beau

Met haar ragfijne structuur roept Beau een authentieke sfeer op. Beau is een product op basis van natuurlijke elementen zoals marmerpoeder, wat voor een mat en ambachtelijk uitzicht zorgt: ideaal in een modern interieur.

Beau opl

Boss Clima basisopleiding

Boss Clima is een een isolatiesysteem voor de gevel waarbij je isolatieplaten, wapeningsmortel en wapeningsnet aan de buitenzijde van de woning aanbrengt. Vervolgens bekleed je het isolatiesysteem met een pleisterlaag zodat de gevel bestand is tegen alle weersomstandigheden. Kortom, een isolerend én esthetisch gevelsysteem. Met Boss Clima kies je als vakman voor een compleet assortiment voor de plaatsing van ETICS, External Thermal Insulation Composite System.

1 G1 A8042

Calco

Calco is een decoratieve techniek voor binnenmuren op basis van kalkpoeder en bindpasta en biedt een brede waaier aan decoratieve mogelijkheden. Wil je een zuiderse kalkstuc of een verweerde structuur? Met Calco kan het!

Maroc Original opl

Claystuc

Klei wordt al van oudsher als wandbezetting aangewend. Een natuurlijk gesteente dat het interieur omhult met een dikke, beschermende laag. Claystuc speelt op dat gevoel. Het zachte reliëf en de natuurlijke kleuren maken van elke woning een gezellige plek.

Claystuc opl

Dalapro product-praktijkopleiding

Victoir nodigt ons uit voor een bezoek aan hun vestiging in SintAmandsberg. Victoir is leverancier van kwaliteitsvolle plamuren onder de merknaam Dalapro. Je krijgt een overzicht van het gamma plamuren, hun eigenschappen, toepassingen en troeven. Aansluitend is er een praktijkmoment met demonstratie voorzien.

Plamuren

Ice | Tusk

In ICE zitten minuscule glaspareltjes verwerkt die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door de lichtinval en de reflectie krijgt het kleurvak een diepte-effect. Bovendien creëer je met ICE een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak, zelfs in douchewanden. In dezelfde lijn ligt Tusk: sterk, stootvast en superkrasvast. Een naadloos en esthetisch alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerk met verf.

Ice tusk opl

Limestone New

Limestone New is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk dat zich verleent tot vele creatieve mogelijkheden. Door te spelen met laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen krijg je een spel van tintschakeringen en structuren. Welke techniek je ook plaatst, Limestone geeft wanden een natuurlijke en minerale uitstraling. Zowel in uitgesproken landelijke interieurs als in industrieel ingerichte ruimtes kan deze verf een meerwaarde bieden.

Limestone opl

Metallic Chic | Stucco Puro

Metallic chic wekt door middel van metaalachtige deeltjes een unieke sfeer op. Stucco Puro kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. Beide technieken verzekeren een tijdloze klasse.

Metallic chic stucco puro opl

Professioneel kleuradvies geven | 2 dagen

Kleur is een belangrijke sfeerbepaler in onze maatschappij en heeft een onmiskenbare invloed op de menselijke geest. In deze opleiding maakt onze kleuradviseur je op dag 1 wegwijs in de kleurenleer. Op dag 2 leer je tijdens een workshop hoe je een kleuradvies kunt geven. We bouwen een kleuradvies geleidelijk op tot alle puzzelstukjes in elkaar passen.

BCK waaier transp

Puntofino

Met de matte verf met fijne korreltjes creëer je voor je klant een subtiele wolkenformatie op de muren. Puntofino geeft een gevoel van ruwe materie, ideaal voor een huis met een ziel. Geraffineerd en ambachtelijk tegelijk.

Puntofino opl

Repair Care

Bij BOSS paints kunt u terecht voor vulmiddelen voor houtrenovaties. We werken daarvoor nauw samen met leverancier Repair Care.

Repaircare opl

Spuitopleiding

Steeds vaker trek je als professionele schilder de kaart van het verspuiten. Daarom investeerde BOSS paints de voorbije jaren in een aangepast aanbod spuitverven én een uitgebreide ondersteuning, waaronder deze spuitopleiding.

Hoofdafbeelding site

Stone Art

Steenimitatie is als techniek steeds vaker in trek. Stone Art is een product op basis van klei en minerale vulstoffen waarmee je een gekorreld steeneffect creëert voor je klant. Kies tussen zachte of opvallende kleurnuances, een speelse terrazzolook of een chique metallieke afwerking.

Stone Art Color 006

Woca product-praktijkopleiding

BOSS paints biedt verschillende oplossingen voor het schilderen en behandelen van hout, zowel binnen als buiten. Enkele daarvan zijn producten van het gamma Woca, een leverancier waar we nauw mee samenwerken.

WOCA opl

Bekijk de applicatievideo's van de professionele decotechnieken

Volgde je een opleiding en wil je even opfrissen? Of wil je eerst even inschatten of het plaatsen van een bepaalde techniek iets voor jou is? Dan zijn deze video's wat je zoekt.

Contacteer onze dienst Opleidingen

Inschrijven kan via de inschrijvingsformulieren op deze site. Wil je je nog niet direct inschrijven voor een opleiding, maar heb je wel interesse of bijkomende vragen, dan kun je onze dienst Opleidingen telefonisch contacteren op het nummer 056 73 82 06 of via mail naar opleidingen@boss.be. Je kunt je vraag ook hieronder stellen via het contactformulier.

Surf je vanuit Nederland, vul dan hier je btw-nummer én KVK-nummer in.
Stel hier je vraag aan onze dienst Opleidingen.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt dus niet van deze dienst voor professionals gebruik maken. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Ben je overtuigd?

Klant worden