Metallic Chic | Stucco Puro

Metallic chic wekt door middel van metaalachtige deeltjes een unieke sfeer op. Stucco Puro kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. Beide technieken verzekeren een tijdloze klasse.

Metallic chic stucco puro opl

Metallic Chic

Metallic chic wekt door middel van metaalachtige deeltjes een unieke sfeer op. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden: een oppervlak met metaalschakeringen, een effen gespoten laag of een uitgesproken kwastreliëf. Je kan deze verf ook gebruiken om Ice of Glamour Ice aan te kleuren.

Stucco Puro

Stucco Puro werd pas recent door BOSS paints ontwikkeld en kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. In de namen van de kleuren: “Night in Napels”, “Ancient fresco” … vind je een verwijzing naar de oorsprong terug. Een dergelijke glanspleister blijft ook vandaag nog zeer gegeerd en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse.


Programma

De opleidingen in deze technieken zijn vooral praktisch. De opleiding gebeurt eerst op staalplaten en daarna op muren, met het oog op aflijning en het afwerken van binnen- en buitenhoeken.

Kennismaken met de producten en de opbouw van Metallic Chic

Laag per laag Metallic Chic toepassen.

Kennismaken met de producten en de opbouw van Stucco Puro

Laag per laag Stucco Puro toepassen.

Prijs

Voor de opleiding Metallic Chic | Stucco Puro betaal je 110 euro per persoon, exclusief btw.

Praktisch

  • Voorzie zeker werkkledij!
  • Korte module: de opleiding duurt 3 à 4 uur.
  • Meer info via opleidingen@boss.be of telefonisch op 056/73 82 06 (Leen).

Schrijf je in!

Ben je nog geen klant, vul dan hier je btw-nummer in. Surf je vanuit Nederland, vul dan ook je KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Ben je overtuigd?

Klant worden