Aqua Sensa Fine

Aqua Sensa Fine is een steenimitatie met zachte structuur op basis van cement. Deze techniek kan niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding gebruikt worden. Aqua Sensa Fine is bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar dankzij de beschermende vernis.

LR thegreens LR 101 2

Opgelet: de opleiding Aqua Sensa Fine kan enkel gevolgd worden mits voltooiing van de voorafgaande opleiding Aqua Sensa.

De betonlook van Aqua Sensa in combinatie met zeer zachte kleurnuances: dat is Aqua Sensa Fine. Dankzij het ultrafijne poeder creëer je een eigentijds design met een gladde afwerking zonder open poriën. Laat de wanden naadloos overlopen in de vloer, en maak de ruimte tot een oase van rust. Aqua Sensa Fine is de ideale deco voor de ervaren stucplaatser.

Programma

De opleiding in deze techniek is vooral praktisch.
De opleiding gebeurt eerst op staalplaten en daarna op muren. Met het oog op aflijning en het afwerken van binnen- en buitenhoeken.

Kennismaking met de producten en de opbouw van deze techniek

Een tweede laag Aqua Sensa en Aqua Sensa Fine op plaatmateriaal plaatsen om het verschil waar te nemen

Een tweede laag Aqua Sensa Fine op wanden plaatsen


Belangrijk: in deze opleiding komen geen voorbereidingen, eerste lagen of afwerkingen aan bod. Dit zie je in de opleiding Aqua Sensa.

Prijs

Voor de opleiding Aqua Sensa Fine betaal je 110 euro per persoon, exclusief btw.

Praktisch

  • Voorzie zeker werkkledij!
  • Korte module: de opleiding duurt 3 à 4 uur.
  • Meer info via opleidingen@boss.be of telefonisch op 056/73 82 06 (Leen).

Schrijf je in!

Ben je nog geen klant, vul dan hier je btw-nummer in. Surf je vanuit Nederland, vul dan ook je KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Ben je overtuigd?

Klant worden