Stone Art

Steenimitatie is als techniek steeds vaker in trek. Stone Art is een product op basis van klei en minerale vulstoffen waarmee je een gekorreld steeneffect creëert voor je klant. Kies tussen zachte of opvallende kleurnuances, een speelse terrazzolook of een chique metallieke afwerking.

Stone Art Color 006

Programma

De opleiding in deze techniek is vooral praktisch.
De opleiding gebeurt eerst op staalplaten en daarna op muren, met het oog op aflijning en het afwerken van binnen- en buitenhoeken.

Kennismaking met de producten en de opbouw van deze technieken

Laag per laag: Stone Art eerst toepassen op plaatmateriaal en daarna op wanden.

Prijs

Voor de opleiding Stone Art betaal je 220 euro per persoon, exclusief btw.

Praktisch

  • Voorzie zeker werkkledij!
  • Lange module: de opleiding duurt 5 à 6 uur.
    • In de meeste gevallen kun je ervan uitgaan dat de opleiding van 9 tot ongeveer 16 uur duurt (inclusief 1 uur lunchpauze). Afhankelijk van de bezettingsgraad, de dynamiek van de opleiding en praktische omstandigheden kan de duur en het startuur nog wijzigen. Check dus zeker de herinneringsmail die je ongeveer 2 weken voor de opleiding krijgt! Daarin wordt de exacte informatie meegegeven.
    • Een lunch wordt voorzien.
  • Meer info via opleidingen@boss.be of telefonisch op 056/73 82 06 (Leen).

Schrijf je in!

Ben je nog geen klant, vul dan hier je btw-nummer in. Surf je vanuit Nederland, vul dan ook je KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Ben je overtuigd?

Klant worden