Ice | Tusk

In ICE zitten minuscule glaspareltjes verwerkt die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door de lichtinval en de reflectie krijgt het kleurvak een diepte-effect. Bovendien creëer je met ICE een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak, zelfs in douchewanden. In dezelfde lijn ligt Tusk: sterk, stootvast en superkrasvast. Een naadloos en esthetisch alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerk met verf.

Ice tusk opl

ICE

In ICE zitten minuscule glaspareltjes verwerkt die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door de lichtinval en de reflectie krijgt het kleurvak een diepte-effect. Bovendien creëer je met ICE een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak. Wil je een stijlvolle wand langs een trap of in een drukbezochte ruimte die jarenlang zijn klasse behoudt? Dan is ICE je beste troef! Ook voor badkamer-en zelfs douchewanden is ICE uitstekend geschikt, bij voorkeur in donkere kleuren. Laat je verrassen door de verschillende variaties in deze techniek.

Tusk

Sta je voor de uitdaging om een drukke ruimte te schilderen? Een school, waar boekentassen elke dag tegen de muur belanden? Een traphal van een appartementsgebouw, waar bewoners met fietsen en boodschappen langs de wand schuren? Een ziekenhuis of verzorgingstehuis waar karretjes en bedden de muren raken? Dan wil je geen verf, maar een wandbescherming. Maak kennis met Tusk: sterk, stootvast en superkrasvast. Een naadloos en esthetisch alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerk met verf.

Programma

De opleidingen in deze technieken zijn vooral praktisch.
De opleiding gebeurt eerst op staalplaten en daarna op muren, met het oog op aflijning en het afwerken van binnen- en buitenhoeken.

Kennismaking met de verschillende technieken van ICE en Tusk: verschil, uitzicht, opbouw

  • ICE Original
  • Glamour ICE
  • ICE Metallic
  • Glamour ICE Metallic
  • Screen ICE
  • Tusk

Stap voor stap de verschillende lagen van deze technieken leren plaatsen, eerst op plaatmateriaal en daarna op muren

Prijs

Voor de opleiding Ice | Tusk betaal je 110 euro per persoon, exclusief btw.

Praktisch

  • Voorzie zeker werkkledij!
  • Korte module: de opleiding duurt 3 à 4 uur.
  • Meer info via opleidingen@boss.be of telefonisch op 056/73 82 06 (Leen).

Schrijf je in!

Ben je nog geen klant, vul dan hier je btw-nummer in. Surf je vanuit Nederland, vul dan ook je KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Kun je je niet inschrijven?

Dan zijn er wellicht geen uitvoeringen ingepland. Contacteer in dit geval Leen via 056/73 82 06 of opleidingen@boss.be. Geef bij haar je interesse aan en dan verwittigen we je wanneer een volgende uitvoering wordt ingepland.

Heb je haast? Dan kijken we graag samen voor een opleiding op maat.

Ben je overtuigd?

Klant worden