We hebben alles in huis voor het spuiten van muurverf

Van afplaktape tot spuitverf en zelfklevend maskeerpapier, BOSS paints is dé referentie als het op residentieel verspuiten aankomt. Maar wat biedt BOSS paints eigenlijk allemaal voor verspuiters? Met een pakket van spuitverven, prefills, spuitmachines en ondersteunende diensten staan we op elk moment voor je klaar.

Hoofdafbeelding BSP

Gebruik jij onze prefill spuitbussen al?

Afbeelding 500px x 250px landingspagina Boss spray pack

Je weet wellicht dat een groot deel van de BOSS lakken, die ontwikkeld zijn om te rollen of te borstelen, ook op spuitbus afgevuld kunnen worden. Hiermee kan je met dezelfde lak waarmee je aan het werk bent, ook kleine accessoires afwerken met een strak eindresultaat.

Maar we hebben ook wat nieuwtjes over het aanbod prefill spuitbussen.

Nieuw: watergedragen lakken in prefill spuitbussen

Vanaf november 2023 kan je naast solventgedragen lakken ook watergedragen lakken afvullen op spuitbus. Dat betekent dat we het aanbod uitbreiden met:

Ideaal voor het afwerken van die moeilijk bereikbare oppervlaktes, objecten met grillige structuur of kleine accessoires!

Solventgedragen lakken in een nieuw jasje

De solventgedragen lakken die je al langer kan afvullen, kregen een nieuwe verpakking. Zo heb je beide soorten lakken makkelijk in de hand in een herkenbare en uniforme spuitbus.

Nog even herhalen welke solventgedragen lakken afgevuld kunnen worden? Met plezier!

Extra troeven van onze prefill spuitbussen

Naast de uitbreiding van het aanbod, hebben de prefill spuitbussen nog enkele handige troeven.

 • Je kan kiezen tussen de standaard cap of de transversal cap, waarvan je de spuittip zowel horizontaal als verticaal kan draaien. Het standaard spuitbeeld van de transversal cap is 4,5 cm, maar wil je iets grotere oppervlaktes spuiten? Kies dan voor de transversal fat cap met een spuitbeeld van 9 cm om de klus nog sneller te klaren!
 • Het ergonomisch spuitpistool dat je met de spuitbussen kan gebruiken, laat je toe vlotter te spuiten en makkelijker te doseren. Het herbruikbare spuitpistool is eenvoudig te bevestigen bovenop de spuitkop van nagenoeg iedere spuitbus.

Kiezen om grotere oppervlakken te spuiten?

Boss Paints Spuitverf 8677

Die prefills mogen dan wel handig zijn voor kleine accessoires, je kan er natuurlijk geen volledige muur mee spuiten. Bij BOSS paints kan je verschillende professionele spuitmachines huren of kopen voor jouw projecten.

Een groot aantal BOSS-lakken en muur- en plafondverven kan je makkelijk verspuiten met een Airless, Aircoat of HLVP spuitmachine. Voor het verspuiten van korrelverven raden we de M8 Compact Push pump aan. Op de technische fiche van ieder product vind je de aanbevolen spuitmachine en spuitinstellingen terug.

Kiezen voor een spuitrol

74 C8783 LR

Een rusthuis of ziekenhuis, een buitengevel dicht bij geparkeerde auto’s,… allemaal werkomstandigheden waarbij geen nevel mag gevormd worden. En toch wil je een hoger rendement halen dan bij het schilderen met een klassieke rol. Dan biedt spuitrollen een oplossing.

Spuitrollen is bijzonder geschikt voor lange en hoge buitengevels. Vanop een hoogtewerker kan je vlot doorwerken terwijl de spuitmachine onderaan zorgt voor de toevoer van de verf in je rol.

Waarom je van A-Z bij ons terecht kan voor het verspuiten van verf

 • Specifieke spuitprimers
 • Nevelarme residentiële spuitverven
 • Spuitverven met een hoog standvermogen
 • Watergedragen en solventgedragen spuitlakken
 • Beschermende kledij en maskers
 • Afdek- en afplakmateriaal
 • Jowi droogrekken
 • Machineverhuur, -verkoop en -herstel
 • Algemene en specifieke opleidingen
 • Spuitgids en -folder
 • Werfassistentie voor de opstart van de spuitmachine

Ben je overtuigd?

Klant worden