Afbeelding 500px x 250px landingspagina Boss spray pack2

Gebruik jij onze prefill spuitbussen al?

Je weet wellicht dat een groot deel van de BOSS lakken, die ontwikkeld zijn om te rollen of te borstelen, ook op spuitbus afgevuld kunnen worden. Hiermee kan je met dezelfde lak waarmee je aan het werk bent, ook kleine accessoires afwerken met een strak eindresultaat.

Sinds november kan je naast solventgedragen lakken ook watergedragen lakken afvullen op spuitbus:

De solventgedragen lakken die al kon afvullen kregen ook een nieuwe verpakking.

Opgelet: vanaf 24 augustus 2023 moet je een certificaat kunnen voorleggen voor het gebruik van producten die meer dan 0,1% diisocyanaten bevatten. Voor onze binnenlakken zijn dit Persisto 2K Mat en Persisto 2K Satin. Het certificaat kan je makkelijk behalen door de online e-learnings te voltooien. Na elke gevolgde module is er een test, die je kan herhalen tot je geslaagd bent. Surf naar www.safeusediisocyanates.eu/nl/ voor meer info over het certificaat en de online opleiding.

Lakken binnen keuzewijzer NL

Vind de gepaste binnenlak met deze keuzewijzer

Kies aan de hand van de ondergrond, afwerkingsvoorkeur van je klant, je applicatiemethode en het oplosmiddel de best passende producten voor jouw specifieke werf.

Marc Van Eechoutte 017 web

Benieuwd naar wat jouw collega-vakman ervaart bij de nieuwe watergedragen spuitlakken?

Lees dan snel hoe en waarom Marc Van Eeckhoutte ervoor koos om Persisto 2K te verspuiten ...

Herbekijken: online productvoorstelling nieuwe watergedragen binnenlakken

Op 9 december stelden Thomas en Jean-Claude ons vernieuwde assortiment watergedragen binnenlakken voor. Kom te weten wat dat dan precies wil zeggen en ontdek o.a. de nieuwe Persisto 2K en Persisto Spray! Herbekijk nu de voorstelling via onderstaande video!

Ben je overtuigd?

Klant worden