Met onze innovatieve en nevelarme spuitverven voor residentiële werven werk je razendsnel en lever je een ultrastrak en verbluffend eindresultaat af. Ontdek onze spuitverven hier. Don't say it, just spray it!

Spuitopleiding 730x550

Wil je zelf aan de slag gaan met spuitverven?

Maar is het al even geleden dat je een spuitpistool hebt gehanteerd? Of heb je niet eerder verf verspoten? Dan is de spuitopleiding wat je zoekt! Schrijf je in en ga binnenkort vol vertrouwen aan de slag!

Spuitverven keuzewijzer

Deze handige keuzewijzer maakt het jou eenvoudig

Kies aan de hand van de ondergrond waarop je werkt en de afwerkingsvoorkeur van je klant de best passende producten.

Spuitgids 2023 NL

Ga meteen aan de slag met onze stap voor stap handleiding

Volg je alle stappen uit deze spuitgids, dan start je zonder problemen op en reinig je na de werken je toestel met de nodige zorg.

Cover spuitgids NL

Jouw partner bij het spuiten van verf

De voorbije jaren investeerde BOSS paints in een aangepast aanbod spuitverven én een uitgebreide ondersteuning. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod terug, gaande van verf tot dienst!

Herbekijken: online productvoorstelling nieuwe spuitverven

Op 4 maart stelden we onze nieuwste Satineau en Matineau Spray voor, en kon je kennismaken met de nieuwe, zwarte variant van de Interior Mat Spray. Bovendien zetten we nog eens alle producteigenschappen, toepassingen en tips om je machine in te stellen voor jou op een rijtje. Herbekijk de voorstelling via onderstaande video, en ontdek onze nieuwste spuitmuurverven!

Ben je overtuigd?

Klant worden