Het houten buitenschrijnwerk van je klant in topvorm houden? De duurzame, kwaliteitsvolle buitenlakken van BOSS paints zijn stuk voor stuk elastisch, kleurvast en uv-bestendig. Hiermee lever jij gegarandeerd een topafwerking!

Afbeelding 500px x 250px landingspagina Boss spray pack2

Gebruik jij onze prefill spuitbussen al?

Je weet wellicht dat een groot deel van de BOSS lakken, die ontwikkeld zijn om te rollen of te borstelen, ook op spuitbus afgevuld kunnen worden. Hiermee kan je met dezelfde lak waarmee je aan het werk bent, ook kleine accessoires afwerken met een strak eindresultaat.

Sinds november kan je naast solventgedragen lakken ook watergedragen lakken afvullen op spuitbus:

De solventgedragen lakken die al kon afvullen kregen ook een nieuwe verpakking.

Keuzewijzer buitenlakken 2023

Vind de gepaste lak met de keuzewijzer

Een verroeste ondergrond? Of wil je de lakken liever verspuiten? Vind via de keuzewijzer de lak die bij jouw project past!

Overzichtspagina poort vierkant

Ook pvc en aluminium kun je schilderen!

Meer en meer klanten hebben thuis pvc of aluminium ramen, deuren of poorten. En ook die kunnen na een tijd een nieuwe lik verf gebruiken. BOSS paints heeft alles in huis om deze taak tot een méér dan goed einde te brengen. Met de juiste voorbereiding en de juiste grondlaag, zoals bijvoorbeeld Omniprim Extreme of Megaprim Roestwerend, kan het niet stuk. Afwerken kun je met alle afwerklakken voor buiten. Advies nodig? Contacteer onze dienst Professioneel technisch advies of vraag raad aan onze depot-medewerkers.

Ben je overtuigd?

Klant worden