Wat?

  • traditionele, glanzende stuctechniek
  • effect van een gladde marmeren wand
  • heel levendig uitzicht
  • goed onderhoudbaar

Kleuren & promotiemateriaal

Stucco Puro Original 003

Stucco Puro Original

Stucco Puro Original is een strakke en stijlvolle wandafwerking. Zowel in een minimalistische woning met afwerkingen in beton of inox als in een landelijke omgeving met hout, leder en linnen komt deze techniek tot zijn recht.

Vooral in diepe en donkere kleuren heeft Stucco Puro Original een heel levendig uitzicht, met mooie tintschakeringen. In lichte kleuren doen glansverschillen en een subtiele tekening de wand opvallen. Ook naar onderhoud toe is Stucco Puro Original een veilige en duurzame keuze. De laag is licht poreus maar door de gladde afwerking hebben vuil en vocht er weinig vat op.

Hoe Stucco Puro Original aanbrengen?

Bekijk dit stap-voor-stapfilmpje en overtuig jezelf!

Wilde je je altijd al eens meer in decoratieve technieken verdiepen, maar kwam het er niet van? Wil je je liever eerst eens vergewissen van wat Stucco Puro plaatsen inhoudt? Ontdek het snel!

Metallic chic stucco puro opl

Volg de opleiding Metallic Chic | Stucco Puro

Metallic chic en Stucco Puro verzekeren beiden een tijdloze klasse. In een halve dag krijg je deze technieken onder de knie. Laag per laag. Schrijf je snel in en breid zo ook jouw arsenaal aan troeven uit!

Bekijk hier de 17 Stucco Puro-kleuren*

*Opgepast! Een decoratieve techniek is uiteraard niet in 1 vlak kleur weer te geven, gezien je te maken hebt met verschillende schakeringen en nuances. Deze kleuren zijn dus referentiekleuren en geven je een eerste idee van de mogelijkheden. Bestel de kleurenwaaier voor kleurechte stalen.

AC 01 Tuscan Marble
AC 02 Nostalgic Rome
AC 03 Venetian Wedding
AC 04 Chianti Wine
AC 05 Night in Naples
AC 06 Orsini Castle
AC 07 Mild Prosecco
AC 08 Cane Corso
AC 09 Amalfi Coast
AC 10 Lake Maggiore
AC 11 Pienza Hills
AC 12 Cape San Vito
AC 13 Piazza Navona
AC 14 Roofs of Calabria
AC 15 Ancient Fresco
AC 16 Veneto Grape
AC 17 Pesto Pomodoro

Heb jij soms ook handen tekort?

Ga je voor het eerst aan de slag met een stuctechniek of spuitmachine? Is die werf net iets te groot om met je vast ploeg aan te pakken? Dan staan onze praktijkmensen van de dienst Werfassistentie voor je klaar. Ze helpen mee op de werf, beantwoorden alle vragen en tonen hoe je efficiënt te werk gaat. Twijfel niet!

Heeft je klant zeer specifieke wensen?

Dan zijn we er voor je! Kom dus die verwachtingen tegemoet met een decoratieve techniek op maat. Onze dienst Deco Design ontwikkelt een professionele techniek op jouw vraag. Benieuwd naar wat mogelijk is? Contacteer ons snel!

Ben je overtuigd?

Klant worden