Kleuren bepalen ons gemoed en geven zuurstof. Met Trendspecial 2024 brengen we een mix van kleuren die vooral mogen blenden met Healing Blue, de koele en kalmerende trendkleur van 2024.

Trends 24 verfstreep 304x190px

Trendkleur 2024 | Healing Blue WE M199

Koel, kalmerend en vooral heel inspirerend: trendkleur Healing Blue is een zacht vergrijsd blauw, maar ook een heel sterke tint, geïnspireerd door het verleden en een hoopvolle basis voor de toekomst.

Het is een zuiverende kleur die rust brengt en perfect blendt in drie verschillende thema’s met in totaal 24 tinten die elkaar versterken. Gecombineerd met deze kleuren krijg je een heel creatieve look.

Drie kleurenthema's: warme basics en future proof

The age of origin

Het verleden voelt gekend en vertrouwd. Dat er schoonheid schuilt in evolutie tonen de groeven in onze huid en de krassen op materiaal. (Im)perfectie die alleen maar waardevoller wordt doorheen de tijd. We verlangen naar een diepe en authentieke verbinding met de natuur. Een vernieuwde waardering voor lokaal, handgemaakt en intuïtief herschept de geschiedenis. Ook kleuren ogen naturel, vintage of doorleefd, en voelen geruststellend warm.

WE Y30 brown darkness
WE M179 coffee ground
WE M196 dry earth
WE M99 red residence
WE M42 orange tangerine
WE M96 camel coat
WE M197 precious soil
WE Z031 white popcorn
WE Y124 linen shirt
WE M199 healing Blue

The age of technology

Niets is wat het lijkt. Artificiële intelligentie en een virtuele realiteit nemen de wereld over. Ons hoofd tolt, want het gaat snel en hard. We voelen ons vaak verloren en vluchten in kleuren die positiviteit en plezier uitstralen. Opzichtige tinten, sprankelende neons, reflecterende materialen en kleuren uit de gamewereld symboliseren licht, snelheid en ruimte. De grens tussen echt en fake wordt flinterdun en dat zorgt voor een kentering. Gulzig ontdekken we een andere realiteit en duiken we een wereld in waar fun en fake een nieuwe dimensie krijgen.

WE M195 synthetic white
WE Y155 reflective grey
WE M116 blue dreams
WE Y152 neon red
WE Y157 hyper green
WE Y153 purple escape
WE M199 healing Blue

The age of healing

De aarde brandt, beeft en is uitgeput. Geïnspireerd door de natuur is het tijd voor rust en herstel. Ecologie, maar ook technologie worden ingezet voor een duurzamere wereld. We zien nieuwe en ongewone combinaties van kleuren, met pigmenten gemaakt van herwonnen en natuurlijke grondstoffen, creatief gerecycleerde oplossingen en schakeringen uit de cyberwereld. Onze verbeeldingskracht is sterk en regeneratie biedt hoop voor de toekomst. We maken doordachte en duurzame keuzes die erop gericht zijn de planeet te herstellen. Maar we keren ook naar binnen. We denken op een meer spirituele manier na over het universum dat we koesteren. Het gevoel om deel uit te maken van een groter geheel is diep en radicaal helend. Dat motiveert om beter te zorgen voor de wereld waarin we leven en de generaties die na ons komen.

WE Z095 exclusive grey
WE M198 brave green
WE Y154 virtual green
WE Y151 hopeful lilac
WE Y156 digital white
WE Z103 gorgeous grey
WE Z021 brave white
WE M104 oldtimer beige
WE M97 orange brown
WE M199 Healing Blue
TREND24 Mix 10

Mix and match: stijloverschrijdend combineren

Warm oranje met pittig groen? Kan perfect. Alle kleuren uit de collectie kunnen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. Deze nieuwe trendcollectie is stijloverschrijdend, en dat zetten we graag in de verf. Het levert niet alleen een heel verrassende mix op, het maakt deze collectie ook bijzonder leuk om mee aan de slag te gaan.

Met onze kleurechte promomaterialen breng jij de trendkleuren tot bij je klant.

Inspiratieboek

Bookazine Trends 24

art. 568567

Bestellen

Kleurwaaier

Kleurenwaaier Trends 24

art. 568568

Bestellen

A4-kleurstalensets

Kleurstalen Trendkleur 24 A4

art. 568570

Bestellen

Op zoek naar de gebruikte producten en kleuren van de interieurbeelden?

Vraag je je af hoe de interieurbeelden tot stand kwamen? Welke producten, technieken en kleuren we gebruikten? Dan vind je hieronder per beeld een verwijzing naar het product en de kleur die per kleurvlak gebruikt werd. Deze info vind je trouwens ook terug in ons luxueuze inspiratieboek. Handig toch!

Op zoek naar professioneel kleuradvies voor je klant?

Verwacht je klant van jou ook advies over kleur? Dan doe je dit als vakman soms graag zelf. Maar het gebeurt ook dat je je liever laat bijstaan door een kleurexpert. Omdat er specifieke wensen zijn, omdat er vraag is naar decoratieve technieken, omdat de omvang van het project erom vraagt of simpelweg omdat het niet helemaal je ding is. Doe dan beroep op onze dienst Professioneel kleuradvies! We gaan graag met jou en je klant aan de slag.

Onze trendkleuren zijn beschikbaar in alle aankleurbare BOSS paints-verven

Bij BOSS paints werken we met ons eigen MY-MX-verfsysteem. Daardoor zijn alle aankleurbare verven beschikbaar in de nieuwe Re-Inventing History-trendkleuren van 2024: van lakken, over binnenmuurverven en buitenmuurverven tot veel van onze decoratieve kwasttechnieken. De superieure kleurkwaliteit die je van ons gewoon bent kunnen we uiteraard enkel garanderen met onze eigen BOSS paints-verven.

TREND24 The age of origin 12

Decoratieve technieken: voor als het wat meer mag zijn

Onze decoratieve technieken sluiten terug naadloos aan op de beweging die we met de Re-Inventing History-trendkleuren maken. Een decoratieve techniek zoals Tusk of Puntofino maakt een ruimte echt helemaal af! De zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren de sferen die we willen creëren. En dat doen al onze decoratieve technieken. Ontdek snel hoe je deze technieken in het interieur van je klant doet passen!

Ben je overtuigd?

Klant worden