Wat?

 • metallieke verf voor een unieke sfeer
 • veel creatieve mogelijkheden: metaalschakeringen, effen gespoten laag of kwastreliëf
 • ook om Ice of Glamour Ice aan te kleuren
 • krasvast en heel goed reinigbaar

Kleuren & promomateriaal

Metallic Chic Stuc 002

Metallic Chic Stuc

Met deze stuctechniek breng je de metaalschakeringen helemaal tot leven. Door de specifieke aanbrengmethodiek met het stucmes hechten de metaaldeeltjes zich in verschillende richtingen vast met een waaier aan tinten tot gevolg. Het kleurenpalet omvat warme goudtinten voor een gevoel van extravagante luxe, koele metaaltinten voor een interieur in puur minimalisme, zilveren pastels en iets fellere tinten voor een charmante discofeel.

Metallic Chic Stuc is een heel exclusieve wandafwerking die een plaats verdient in hotels, restaurants of residentiële woningen.

Hoe Metallic Chic Stuc aanbrengen?

 • Je plaatst een grondlaag Bossprim, aangekleurd in een kleur die vergelijkbaar is met de metallieke kleur van de eindlaag.
 • Vervolgens breng je Metallic Chic aan in 2 lagen met het stucmes.

De krasvastheid wordt pas bereikt na volledige droging. De verf kan in het begin een beetje week aanvoelen, vooral indien er dikke lagen aangebracht werden.

Metallic Chic Spray 002

Metallic Chic Spray

Deze toepassing is voor als je een effen resultaat wil, zonder kleurschakeringen en kwaststrepen. Metallic Chic Spray is niet zo eenvoudig om toe te passen, maar geeft wel het meest egale en strakke uitzicht. Ervaring in het verspuiten van verven of lakken is dan ook vereist.

Hoe Metallic Chic Spray aanbrengen?

 • Zorg dat de muur effen is.
 • De grondlaag is Bossprim, net als voor de stuctechniek.
 • Om geen aftekening van de spuitbeweging te zien in het eindresultaat, is het belangrijk dat je meerdere kruislagen Metallic Chic aanbrengt.
Metallic Chic Brush 007

Metallic Chic Brush

Op zoek naar een absolute eycatcher? Met Metallic Chic Brush bezorg je meubels, kasten of zelfs een volledige wand een metalliek accent. De lichtweerkaatsing op de kwaststrepen zorgt voor extra glans, anders dan bij een effen stuc- of spuittoepassing. Deze techniek blinkt uit in eenvoud. In een handomdraai baadt het interieur van je klant in een sfeer van luxe.

Hoe Metallic Chic Brush aanbrengen?

 • Je brengt een grondlaag Bossprim aan, aangekleurd in de vergelijkende kleur van Metallic Chic.
 • Daarna werk je af met 2 lagen Metallic Chic met de kwast.

Inspiratiebeelden Metallic Chic

Bekijk dit stap-voor-stapfilmpje en overtuig jezelf!

Wilde je je altijd al eens meer in decoratieve technieken verdiepen, maar kwam het er niet van? Wil je je liever eerst eens vergewissen van wat Metallic Chic Stuc plaatsen inhoudt? Ontdek het snel!

Metallic Chic oproeren

Schrijf je in voor de opleiding Metallic Chic | Stucco Puro

Metallic chic en Stucco Puro verzekeren beiden een tijdloze klasse. In een halve dag krijg je deze technieken onder de knie. Laag per laag. Schrijf je snel in en breid zo ook jouw arsenaal aan troeven uit!

Bekijk hier de 30 Metallic Chic-kleuren*

*Opgepast! Een decoratieve techniek is uiteraard niet in 1 vlak kleur weer te geven, gezien je te maken hebt met verschillende schakeringen en nuances. Deze kleuren zijn dus referentiekleuren en geven je een eerste idee van de mogelijkheden. Bestel de kleurenwaaier voor kleurechte stalen.

MT 21 Silver Pink
MT 22 Warm Iron
MT 23 Cherry Titanium
MT 24 Violet Metallics
MT 25 Metal Flush
MT 26 Frozen Steel
MT 27 Aluminum Dust
MT 28 Iron Emerald
MT 29 Silver Frosting
MT 30 Soft Alloy
MT 31 Original Hematite
MT 32 Sparkling Brown
MT 33 Sizzling Ore
MT 34 Luxurious Rust
MT 35 Black Gold
MT 41 Orange Chrome
MT 42 Silver Framboise
MT 43 Steel Burgundy
MT 44 Reddish Vogue
MT 45 New Bronze
MT 46 Original Gold
MT 47 Green Gold
MT 48 Metal Tree
MT 49 Blue Aluminum
MT 50 Turquoise Tin
MT 51 Original Silver
MT 52 Original Anthracite
MT 53 Shining Yellow
MT 54 Khaki Bronze
MT 55 Red Copper

Heb jij soms ook handen tekort?

Ga je voor het eerst aan de slag met een stuctechniek of spuitmachine? Is die werf net iets te groot om met je vast ploeg aan te pakken? Dan staan onze praktijkmensen van de dienst Werfassistentie voor je klaar. Ze helpen mee op de werf, beantwoorden alle vragen en tonen hoe je efficiënt te werk gaat. Twijfel niet!

Heeft je klant zeer specifieke wensen?

Dan zijn we er voor je! Kom dus die verwachtingen tegemoet met een decoratieve techniek op maat. Onze dienst Deco Design ontwikkelt een professionele techniek op jouw vraag. Benieuwd naar wat mogelijk is? Contacteer ons snel!

Ben je overtuigd?

Klant worden