Kies je rollen, verspuiten of een decoratieve techniek? Jij maakt van iedere binnenmuur een succes!

Iedere muur is voor jou een blanco canvas dat vraagt om een eigen aanpak. Of het nu gaat om een bepaalde ondergrond, vochtprobleem of groot oppervlak, jij weet op welke techniek je een beroep gaat doen. Of je nu zweert bij rollen, liever die bakstenen spuit of een nieuwe decoratieve techniek wil zetten, wij hebben voor jou de juiste verf. En dat is nodig om te kunnen verven vol vertrouwen.

Wil je meer dan kleur op de binnenmuur zetten?

Boss technieken 034 logo vierkant

Met decoratieve technieken kan je niet alleen kleur, maar ook een structuur op de muur aanbrengen. Dankzij jouw vakkennis en kunde transformeert een eenvoudige muur in een verhaal vol authentieke uitstraling of een spel van zachte kleurschakeringen en gestucte nerven.

Voor de klant creëer jij dat natuurlijke gevoel van een vierkantshoeve, die exclusieve goudkleurige accentmuur of het wellness-gevoel in een minimalistische badkamer. Met onze decoratieve technieken bereik je het allemaal, maar de details die het écht af maken, die heb jij helemaal zelf in de hand!

Wil je ook de mogelijkheden van de decoratieve technieken in de vingers krijgen?

Met spuitverf maak je van iedere binnenmuur een egaal verhaal

Boss spuiter 016 vierkant

Wil jij ook graag meer muur afwerken in minder tijd? Je bent niet alleen! Door verf te verspuiten kom je aardig in de buurt. Hoe dat komt? Met één spuitlaag heb je de ondergrond al goed gedekt, ook in de hoeken en langs de randen. Je bereikt in een mum van tijd een perfect egaal eindresultaat. Geen risico op aanzetten, de strakke verffilm is een zekerheid.

En de voorbereidingstijd voor het afplakken dan? Die weegt niet op tegen de snelheid waarmee je een ruimte afwerkt. Kortom een win-win voor iedereen: maximale winst voor jou, en minimale hinder voor je klant!

Verslingerd aan je vertrouwde verfrol?

Boss Roller 0055 ok vierkant

Van het rollen van grondlagen tot afwerklagen, bij BOSS paints zijn we er voor jou! Lastige ondergrond of exclusieve esthetiek? Als we onze vakkennis bundelen, vinden we voor iedere werf de perfecte verf. Daarbij houden we altijd een goeie en efficiënte verwerking voor ogen. Dat betekent dat we je niet alleen helpen om de juiste verf uit te zoeken, maar ook de gepaste verfrol of kwast.

Onze Boss Roll muurrollen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Met ons assortiment kwasten voor watergedragen verf gaat de klus ook vlot vooruit, dankzij de hoge verfopname van de kwasten. Go with the flow met onze binnenmuurverven en -rollen!

Ben je overtuigd?

Klant worden