• Vakschilders | Schildersbedrijf: Frederik Verkinderen | Schilderwerken Verkinderen
  • Vertegenwoordiger BOSS paints: Evelien Desmet
  • Technisch adviseur BOSS paints: Dempsey D'haene
  • Opdracht: Volledig gerenoveerde hoeve afwerken met een gestructureerde gevelverf

Deze prachtige hoeve heeft een heuse metamorfose ondergaan. De gevel was nog nooit geschilderd, dus schilder Frederik moest helemaal van nul beginnen. Hij deed voor aanvang van de werken een beroep op technisch adviseur Dempsey van BOSS paints en kon met een gerust hart starten.

1 J8 A9347

100% tegen verkleuring

Frederik werd aangeraden om eerst te kaleien met Ardex a46. Vervolgens werd er een laag Subliprim geplaatst en tot slot werd de gevel afgewerkt met Pastime. “Voor 90% van de gevels die ik verf, kies ik voor Pastime”, vertelt Frederik. “Zo wordt de gevel optimaal beschermd tegen verkleuring. Bovendien krijg je zo zelfs de oudste en meest beschadigde gevels terug in perfecte staat.” Pastime is volgens Frederik, die al vier jaar met BOSS paints werkt, dé manier om een gevel te renoveren.

Portret Frederik Verkinderen
“Nieuwe projecten die voortvloeien uit een job zijn het beste bewijs dat je klant tevreden is.”
Frederik Verkinderen Schilder
1 J8 A9429

Maximale duurzaamheid

De ramen en deuren werden eerst behandeld met Elastoprim Fast, een allrounder met hoge dekkracht die makkelijk overschilderbaar is. De afwerking gebeurde met Elastosatin One, dat een maximale duurzaamheid garandeert. Frederik: “De garantie dat ons werk jarenlang onderhoudsvrij blijft, vind ik heel belangrijk. Wanneer er nieuwe projecten voortvloeien uit jobs, dan weet je dat de klant tevreden is.”

Volg alle verhalen

Je kan nu onze nieuwe Instagrampagina volgen waarop wij zo veel mogelijk projecten en interessante ideeën delen. Wil jij ook weten waar jouw concullega’s mee bezig zijn en blijf je graag op de hoogte van handige tips & tricks?

Ben je overtuigd?

Klant worden