Deze egale gevelverf met kalei-uitzicht werkt uitzonderlijk strak af

  • schilder-vakman: Alain Servaes
  • schildersbedrijf: Roma Decoratieteam
  • opdracht: na volledige renovatie een matte, egale kalei-look op de gevel die geen vochtige vlekken toont na regen én ultrastrak aansluit
  • fotograaf: Annick Vernimmen

Een gevel afwerken met kalei-uitzicht is helemaal hip! Meer en meer eindklanten zoeken bewust naar een karaktervolle, authentieke look die hun gevel nét dat tikkeltje meer cachet geeft. Als het even kan, dan ook met dezelfde buitenduurzaamheid en eigenschappen van een standaard buitenverf. Wel, dan weet Alain Servaes wel raad: Pastime it is!

Pastime Alain Servaes c Annick Vernimmen 005

Kalei-look graag

Alain Servaes: “De bewoners van dit pand deden al eerder beroep op ons voor het schilderen van hun vroegere woning. Hun nieuwe pand was een volledig renovatieproject: samen met binnenhuisarchitecte Anneleen Windey pakten we zowel de binnen- als de buitenruimtes aan. De klanten wisten heel goed wat ze voor de gevel wilden: een kalei-look. Dat past ook perfect bij de matte uitstraling van de zwarte ramen.”

Geen matte vlekken

“Daarnaast wisten de klanten ook heel goed wat ze niet wilden”, vult Alain aan. “Namelijk absoluut geen matte, vochtige vlekken na regen. Pastime verenigt beide wensen: een kalei-uitzicht dat mooi egaal blijft. Het was voor mij dus heel snel duidelijk dat ik met Pastime aan de slag zou gaan.”

“Maar eerst de voorbereidingen uiteraard. De ondergrond was in goede staat, dus waren enkel de klassieke voorbereidingen nodig: het dichten van voegen of herstellen van tabletten. Op dat vlak waren er geen grote verrassingen of problemen."

Pastime Alain Servaes c Annick Vernimmen 010

Kalei-look in de hoogte

"De grootste uitdaging zat eerder in de bereikbaarheid van de gevel. Maar omdat de tuin van de woning nog niet was afgewerkt, konden we makkelijk aan de slag met hoogtewerkers om ook de puntgevels goed te bereiken.”

Alain Servaes web
“De klanten wilden absoluut geen matte vlekken in hun kalei-uitzicht en met Pastime blijft alles mooi egaal.”
Alain Servaes Roma Decoratieteam
Pastime Alain Servaes c Annick Vernimmen 006

Een buitenduurzaam kalei-uitzicht

“Een grondlaag Subliprim zorgde voor een goede isolatie en hechting en garandeerde een optimale dekkracht van de twee afwerklagen Pastime. Een belangrijk voordeel van Pastime is voor mij absoluut de buitenduurzaamheid: je wil niet dat je klant elke 5 jaar zijn gevel opnieuw moet aanpakken. Met dit product ben je minstens dubbel zolang gerust."

Alain Servaes web
“Door BOSS paints weet ik dat ik voor elke omstandigheid met een optimaal product zal kunnen werken, dat is een comfortabel gevoel.”
Alain Servaes Roma Decoratieteam
Pastime Alain Servaes c Annick Vernimmen 007

Hoogkwalitatieve gevelverf met kalei-uitzicht

"Dat Pastime goed verwerkbaar is en ook geschikt is voor verspuiten, is uiteraard mooi meegenomen en vooral handig bij grotere projecten. De uitstraling zit altijd goed. Ook aan ramen en deuren zul je niet opeens gekartelde randjes zien. En dat komt goed van pas, want klanten zijn veeleisend tegenwoordig. Maar dat vind ik maar terecht."

Pastime in een reeks van optimale buitenproducten

“Door de wijzigingen in het klimaat en door het feit dat mensen hun huizen steeds meer gaan isoleren, merk ik een toenemende vraag naar ‘ademende’ afwerklagen.

Dat BOSS paints inspeelt op evoluties in de samenleving en zijn producten permanent verbetert, is voor mij als schilder een geruststelling. Ik weet dat ik voor elke omstandigheid met een optimaal product zal kunnen werken, dat is een comfortabel gevoel.”

Ben je overtuigd?

Klant worden