Bied jij je klant al 10 jaar gevelgarantie?

De kwaliteit en duurzaamheid van ons buitenassortiment is top! En daarom geven we je maar liefst 10 jaar garantie op een perfecte hechting. Dat durft BOSS paints beloven. Samen met jou! Gebruik je het Subli-verfsysteem, dan geldt dit al vanaf één eindlaag: zó zeker zijn we van de kwaliteit.

Bartel Mignon 6 2b
BOSS 10jaar garantie logo 22032023 NL

Hoe werkt het?

  1. Nodig jouw technisch adviseur uit voor een gratis werfanalyse.
  2. Je technisch adviseur komt ter plaatse voor een grondige inspectie van de buitenmuren.
  3. Je krijgt een technisch rapport met advies op maat van het project: de nodige behandelingen, de juiste verfsystemen en de beste werkwijze.
  4. Volg het advies en jouw klant is zeker van 10 jaar garantie!

Op alle buitengevels?

JA! Het maakt echt niet uit. We hebben voor elke buitenuitdaging een passend verfsysteem. Zelfs bij problemen met vochtige bakstenen, gebarsten cementering of verpoederde verf, krijg je 10 jaar garantie. Volg je ons advies, dan staan we 10 jaar garant.

Komt de verf los binnen de 10 jaar door een fout van BOSS paints, in het verfsysteem of met het product? Dan vergoedt BOSS paints zowel materiaal als werkuren om de schade te herstellen.

Je collega-schilder getuigt

Een goed gevoel

Dat schilder Martin Daems zijn klanten 10 jaar gevelgarantie kan bieden, is voor hem een grote troef. Het straalt vertrouwen uit en zorgt bij potentiële opdrachtgevers voor een goed gevoel. Martin: "Dat je met de BOSS-paints-buitenmuurverven aan je klanten een garantie van 10 jaar kan meegeven, vermeld ik uiteraard altijd bij een eerste contact. De procedure is bijzonder eenvoudig: na contact met de technisch adviseur komt hij ter plaatse voor een grondige analyse van de ondergrond."

Verslag als houvast

"Na de analyse maakt de technisch adviseur een verslag op. Daarin wordt uitgebreid toegelicht welke stappen je als vakman moet ondernemen en welke grond- en eindlaag het meest geschikt zijn voor die specifieke opdracht", licht Martin toe. "Indien nodig komt er tijdens de werkzaamheden nog iemand langs voor een check-up. De garantie begint te lopen bij de aanvang van de schilderwerken. De klant gerust, en jij ook!"

Martin deams 10jaar
“Het garantiesysteem geeft alle partijen een gerust gevoel.”
Schilder Martin Daems uit Olsene
Testveld 500x730

Bestand tegen Belgisch weer

Met de hoogwaardige gevelverfsystemen van BOSS paints ben je helemaal zeker van een buitenduurzame kwaliteitsafwerking. En dat jarenlang: regen, zon en uitlaatgassen hebben er nauwelijks invloed op. Bij de ontwikkeling van ons assortiment buitenmuurverven werd hier extra focus op gelegd in het labo. En met succes! Of je nu kiest voor de klassieke gevelverfsystemen uit het Subli-assortiment, of voor de decoratieve afwerkingen met kalei: de gevel blijft voor vele jaren mooi.

Dus samengevat: je krijgt een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op de hechting van de verf op de ondergrond van de gevel én je gevel blijft dan ook nog eens voor al die jaren mooi! Twijfel vooral niet langer en ontdek het voor jezelf!

Jouw garantie op topproducten

Klassiek Jobopaints3 f1681294680

Inspireer je klant!

De buitengevel zegt heel veel over een woning. En het laten herschilderen is populair en zorgt direct voor een frisse, nieuwe look. Blijf daarom dankzij jouw expertise en BOSS paints een stapje voor op je concurrenten. Benieuwd naar wat mogelijk is? Bekijk dan zeker onze inspiratiebeelden!

Ben je overtuigd?

Klant worden