Buitengevels hebben het in ons klimaat vaak zwaar te verduren. Als Belgische producent weten we dat. Dankzij doorgedreven testing kun jij je klant verzekeren van een perfect duurzaam eindresultaat!

Keuzewijzer buitenmuurverven 2023

Deze handige keuzewijzer maakt het jou eenvoudig

Nog niet helemaal vertrouwd met de BOSS-paints-producten? Of ken je ze wel, maar twijfel je over hun toepassingsgebied? Dan helpt deze handige keuzewijzer je alvast op weg. Je kiest aan de hand van de ondergrond waarop je werkt en de afwerkingsvoorkeur van je klant de best passende producten. Want een perfect afgestemd verfsysteem is jouw garantie op kwaliteit.

Imponeer met dit verfsysteem voor permanent vochtige ondergronden!

Vochtige ondergrond LG

Dit unieke verfsysteem vind je nergens anders! Coating M30 werd speciaal ontwikkeld voor ondergronden die het hele jaar te nat blijven om te schilderen met een gewone gevelverf. Denk maar aan keldergarages, losstaande muurtjes, gemetselde bloembakken, schoorstenen ... Let wel! Je gebruikt het in dit geval altijd samen met Epofix zodat ook de hechting op deze permanent vochtige ondergronden gegarandeerd wordt. Voortaan dus geen stress meer bij het zien van donkere of geel-bruine vlekken. Deze verffilm laat nooit meer los!

3 gevels

Benieuwd naar 3 indrukwekkende gevelrenovaties?

Toen Luc Depoortere de vraag kreeg om een verouderde gevel onder handen te nemen, lieten de lovende kritieken niet op zich wachten en de volgende aanvragen uit dezelfde straat liepen vlot binnen ... Ontdek hoe hij bij deze grondige renovaties te werk ging.

Belgische topproducten voor het Belgische weer

Testveld

De gevel van je klant blijft vele jaren mooi. De uitzonderlijke buitenduurzaamheid van zowel de klassieke gevelverfsystemen, als de decoratieve afwerkingen met kalei hebben we meer dan 10 jaar lang getest en bewezen op onze proefterreinen in Waregem. Dit assortiment houdt stand in alle extremen van ons klimaat:

  • zure regen
  • zon: langer kleurbehoud en betere uv-bestendigheid
  • groenaanslag
  • uitlaatgassen

Ben je overtuigd?

Klant worden