Wat?

  • sterke, stootvaste en superkrasvaste structuurafwerking
  • op basis van glasparels
  • vlot afwasbare en naadloze wandbescherming
  • ideaal voor drukke ruimtes: school- of ziekenhuisgangen, wachtzalen, traphallen ...
  • alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerk met verf
  • betaalbare oplossing

Kleuren & promomateriaal

Tusk 029

Tusk

Sta je voor de uitdaging om een drukke ruimte te schilderen? Tusk blinkt uit in functionaliteit en is speciaal ontwikkeld voor publieke ruimtes. Maar ook in woonhuizen is Tusk populair. De licht gekorrelde reliëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer. Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt.

De eenvoudige applicatie en de snelle ingebruikname maken van Tusk een heel betaalbare oplossing. De vlotte afwasbaarheid garandeert een duurzaam en vlekkeloos resultaat. Je ziet geen strepen wanneer je er iets tegen wrijft of schuurt en daardoor zal Tusk dus ook minder snel vervuilen.

Inspiratiebeelden Tusk

Hoe Tusk aanbrengen?

  • Je brengt eerst de grondlaag Stucprimer Hydro aan, in hetzelfde kleur als de Tusk. Zorg dat de kleur perfect gedekt staat.
  • Daarna breng je 1 laag Tusk aan op korreldikte met het stucmes. Je hebt voldoende tijd om het product egaal uit te strijken.

Bekijk dit stap-voor-stapfilmpje en overtuig jezelf!

Wilde je je altijd al eens meer in decoratieve technieken verdiepen, maar kwam het er niet van? Wil je je liever eerst eens vergewissen van wat Tusk plaatsen inhoudt? Ontdek het snel!

Doebeeld tusk

Volg de opleiding Ice | Tusk!

Tusk en Ice zijn allebei stuctechnieken op basis van glasparels. Terwijl Tusk eenvoudig te plaatsen is, heeft Ice dan weer wat meer esthetische uitvoeringen en bijhorende applicatietechnieken. In een halve dag kom je alles te weten over het plaatsen van deze decoratieve technieken.

Kun je een extra paar handen gebruiken?

Doe dan beroep op onze dienst Werfassistentie. Terwijl onze experten meehelpen op de werf, beantwoorden ze al jouw vragen en geven ze tips & tricks over hoe je efficiënt te werk gaat. Een absolute win-win dus!

Ben je op zoek naar een techniek die je niet terugvindt in ons assortiment?

Dan hebben we goed nieuws, want ook daarmee kunnen we je helpen. Via de dienst Deco Design ontwikkelen we graag samen met jou een deco op maat voor je klant. Benieuwd naar hoe het werk? Bekijk het snel!

Ben je overtuigd?

Klant worden