Een ruimte krijgt pas betekenis wanneer kleuren mogen blenden. Daarom bestaat trendcollectie 2023 uit één centraal trendkleur en vier omringende thema's, die moeiteloos met elkaar versmelten.

Trends 23 verfstreep 304x190px NL

Trendkleur 2023 | Entangled Green WE M191

Rustgevend zacht, maar ook prikkelend en fris: trendkleur Entangled Green, een subtiel vergrijsd muntgroen, zoekt het evenwicht tussen enerzijds natuur en rust, en anderzijds technologie en innovatie.

De trendkleur sluit perfect aan bij de vier thema's met telkens zes kleuren. Het resultaat is steeds een bijzonder bruikbare kleurenmix die zowel warm, fris, opgewekt als luxueus oogt.

4 kleurencombinaties: een nieuwe bladzijde

Process by nature

Na ecologische duurzaamheid en recyclage ligt de focus vandaag op regeneratie. Niets uit de natuur wordt verspild, alles wordt geregenereerd. Ontwikkelen doen we met één doel voor ogen: het voortbestaan van toekomstige generaties. In de natuur zijn alle processen aaneengeschakeld tot een verstrengeld leven. Om toekomstgericht te kunnen ingrijpen, willen we net die maakprocessen beter begrijpen. Wetenschap, natuur en design zijn hierbij onlosmakelijk verbonden.

Kleurenpalet | Een mix van groenen die moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.

WE Z104 Friendly Grey
WE Y56 Green Banana
WE M192 Innovative Blue
WE Y149 Fungus Green
WE Y116 Green Energy
WE Z131 Powerful Black
WE M191 Entangled Green

A call for beauty

Een vernieuwde waardering voor vakmanschap leidt tot een explosie aan creativiteit. Wat leren de oude ambachten ons en hoe zorgen nieuwe technieken voor the next level, dat is de vraag. In die creatieve zoektocht sta je nergens als individu. De nieuwe kunstvorm wordt gedefinieerd door respect, oog voor detail en schoonheid. Het is art deco voor een nieuwe generatie.

Kleurenpalet | Diepe, luxueuze tinten met warme metallics als juweeltjes voor het interieur.

WE M14 White Water
WE M136 White Beach
WE M173 Orange Empathy
WE M154 Natural Bark
MT32 Sparkling Brown
WE M16 Chocolate Brown
WE M191 Entangled Green

Concept of escape

We keren niet alleen naar binnen, maar kijken ook rondom ons. Daar gaan we ver in: we gebruiken diepe meditatie en psychedelische technologieën om te connecteren met de virtuele wereld, een wonderland vol fantasie en optimisme om te vluchten uit de realiteit waarin we ons vandaag bevinden. Hier creëer je je eigen identiteit zonder angst en negativiteit, en geef je de invulling die je zelf kiest. Tegelijk verkennen we onze innerlijke geest om zo een gevoel van hoop en optimisme te ervaren.

Kleurenpalet | Felle, vrolijke en energieke kleuren waarmee je jezelf kan uitdrukken.

WE Z008 Translucent White
WE M193 Delirium Purple
WE Y150 Pink Elephant
WE Y132 (No) More Yellow
WE M118 Blue Ballet
WE Y69 Blue Rhapsody
WE M191 Entangled Green

Need for sense

Nu het leven weer wat ‘normaler’ aanvoelt, is het tijd voor herstel. Toch hebben we behoefte om in onze veilige cocon te blijven, ver weg van de chaotische wereld. Daar omringen we ons met comfort en streven we mentale rust na. Ook onze behoefte aan tactiliteit kent ongekende hoogtes. We willen aanrakingen, maar we willen ook geraakt worden door ervaringen die ons zelfbewustzijn en onze zintuigen prikkelen. Boven alles staan zelfzorg en levenskwaliteit voorop.

Kleurenpalet | Zachte pasteltinten die gezelligheid uitstralen en mentale rust geven, vaak monochroom gebruikt voor een complete onderdompeling.

WE M25 White Wedding
WE M153 Natural Iris
WE M45 White Summer
WE M03 Mintcream White
WE Z106 Butterscotch Grey
WE M194 Comfy Nude
WE M191 Entangled Green

Met onze kleurechte promomaterialen breng jij de trendkleuren tot bij je klant.

Inspiratieboek

Bookazine A4 190x190px

art. 567795

Bestellen

Kleurwaaier

Kleurenwaaier A6 190x190px

art. 567797

Bestellen

A4-kleurstalensets

Trend23 kleurstalen A4 190x190px

art. 567798

Bestellen

Op zoek naar de gebruikte producten en kleuren van de interieurbeelden?

Vraag je je af hoe de interieurbeelden tot stand kwamen? Welke producten, technieken en kleuren we gebruikten? Dan vind je hieronder per beeld een verwijzing naar het product en de kleur die per kleurvlak gebruikt werd. Deze info vind je trouwens ook terug in ons luxueuze inspiratieboek. Handig toch!

Op zoek naar professioneel kleuradvies voor je klant?

Verwacht je klant van jou ook advies over kleur? Dan doe je dit als vakman soms graag zelf. Maar het gebeurt ook dat je je liever laat bijstaan door een kleurexpert. Omdat er specifieke wensen zijn, omdat er vraag is naar decoratieve technieken, omdat de omvang van het project erom vraagt of simpelweg omdat het niet helemaal je ding is. Doe dan beroep op onze dienst Professioneel kleuradvies! We gaan graag met jou en je klant aan de slag.

Onze trendkleuren zijn beschikbaar in alle aankleurbare BOSS paints-verven

Bij BOSS paints werken we met ons eigen MY-MX-verfsysteem. Daardoor zijn alle aankleurbare verven beschikbaar in de nieuwe Entangled Life-trendkleuren van 2023: van lakken, over binnenmuurverven en buitenmuurverven tot veel van onze decoratieve kwasttechnieken. De superieure kleurkwaliteit die je van ons gewoon bent kunnen we uiteraard enkel garanderen met onze eigen BOSS paints-verven.

TS23 a 1 J8 A6135 cmyk

Decoratieve technieken: voor als het wat meer mag zijn

Onze decoratieve technieken sluiten terug naadloos aan op de beweging die we met de Entangled Life-trendkleuren maken. Een decoratieve techniek zoals Aqua Sensa of Arcade maakt een ruimte echt helemaal af! De zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren de sferen die we willen creëren. En dat doen al onze decoratieve technieken. Ontdek snel hoe je deze technieken in het interieur van je klant doet passen!

Ben je overtuigd?

Klant worden