Eén trendkleur, dat is het verrassende resultaat van onze trendcollectie 2022.

Re used cardboard trendkleur GR

Trendkleur 2022 | Re-used Cardboard WE M190

Neutraal, eenvoudig en puur. De kleur biedt houvast, draait om eerlijkheid en comfort, en brengt rust en balans in het huis van je klant.

Trendkleur Re-used Cardboard WE M190 is een ingetogen, kartonkleurige tint die je moeiteloos met eender welke andere kleur combineert. En daarom brengen we je ook een trendcollectie van vijf combinaties van acht bestaande kleuren waarin Re-used Cardboard WE M190 helemaal tot zijn recht komt.

5 kleurencombinaties: herdenken, hergebruiken en herschikken

Silent luxury

evenwicht | controle | sereen | minimalistisch

Een kleurencollectie die fungeert als een witte pagina: de zoektocht naar een nieuw, comfortabel evenwicht, waarbij we controle willen over onze levensstijl, gezondheid en omgeving, vraagt om een sober, sereen kleurenpalet. Dit is zonder twijfel onze meest uitgepuurde collectie, toch oogt de minimalistische mix van zandtonen, witte basistinten en grijzen ook zacht en warm.

WE M190 Re-used Cardboard
WE Z010 White Nuance
WE Z033 Tender White
WE M168 Rewind Cream
WE Y49 Grey Hound
WE M134 Grey Fuzz
WE M69 Misty Grey
WE M110 Mauve Pyjama
WE Z141 Diabolic Black

Green wave

natuur | ontsnappen | ontspannen | bondgenoot

De natuur werd onze tweede thuis; een leerrijke plek om te ontsnappen en te ontspannen. En dat niet alleen: we beseffen meer dan ooit de impact ervan en dus willen we er voortaan mee samenwerken in plaats van tegenwerken. In onze woning krijgt de natuur het alvast voor het zeggen: we omringen ons met pure, aardse kleuren, natuurlijke bruintinten en verschillende soorten groen voor rust en balans.

WE M190 Re-used Cardboard
WE Y48 White Trash
WE M51 Relaxing Beige
WE M173 Orange Empathy
WE M179 Coffee Ground
WE M50 Beige Caramel
WE Z098 Grey Fortress
WE M152 Natural Moss
WE M65 Green Lettuce

Farming community

zorg | gemeenschap | ambacht | lokaal

Zorg vormde het voorbije jaar de rode draad: voor jezelf en voor mekaar, maar ook voor je spullen, voor gezond eten, voor duurzame kleren. Deze collectie haalt haar inspiratie bij onze voorouders, de boeren en de vissers, waar de gemeenschap, het bewuster leven, het ambacht en het lokale primeerden. De zacht verweerde tinten zorgen samen met de trendkleur voor een harmonieus en vertrouwd palet.

WE M190 Re-used Cardboard
WE M19 Rose Satin
WE Z129 Anxious Black
WE M124 Blue Grass
WE Z024 Spiritual White
WE Z117 Lost Grey
WE M132 Salted Beige
WE M95 Sahara Yellow
MT35 Black Gold

Native wisdom

houvast | oorsprong | roots | multicultureel | ziel

Deze collectie draait om houvast: wat raakten we on the road kwijt en hoe geraken we weer dichter bij de oorsprong en bij onze roots? Er zit leven in alles wat bestaat, ook dat idee kleurt dit warme palet. De duik in het verleden levert een verrassend multicultureel verhaal op, waarbij diepe tinten als warm bruin, donkergroen en intens rood het interieur persoonlijkheid en een ziel inblazen.

WE M190 Re-used Cardboard
WE Z026 Attractive White
WE M175 Felted Beige
WE M96 Camel Coat
WE Y24 Kinky Red
WE M39 Autumn Brown
WE M08 Blue Magic
WE M187 Botanical Green
WE Y97 Ultimate Brown

Gently playful

aftasten | creativiteit | vrijheid | optimisme

Aangemoedigd door de positieve sprankel verlaten we stilaan onze veilige cocon en tasten de mogelijkheden af. De creativiteit borrelt, de vrijheid lonkt, we durven weer meer. Kortom, er zit kleur in de toekomst en dat vraagt om een feest van vrolijke tinten. Fris geel plus levendig roze? Het levert een optimistische mix op in combinatie met Re-used Cardboard WE M190!

WE M190 Re-used Cardboard
WE Y47 Into White
WE M92 Duckling Yellow
WE M27 Misty Rose
WE M29 Purple Marble
WE Y101 Sunny Peach
WE M08 Blue Magic
WE M143 Spiritual Lilac
WE Y73 Tropical Coral

Met onze kleurechte promomaterialen breng jij de trendkleuren tot bij je klant.

Inspiratieboek

TREND22 bookazine mockup transp VK

art. 566850

Bestellen

A4-kleurstalensets

Trendspecial2022 A4 kleurstalen WEB

art. 566859-566863

Bestellen

A5-leaflet (25 stuks)

Trendspecial2022 A5leaflet web

art. 566856

Bestellen

Op zoek naar de gebruikte producten en kleuren van de interieurbeelden?

Vraag je je af hoe de interieurbeelden tot stand kwamen? Welke producten, technieken en kleuren we gebruikten? Dan vind je hieronder per beeld een verwijzing naar het product en de kleur die per kleurvlak gebruikt werd. Deze info vind je trouwens ook terug in ons luxueuze inspiratieboek. Handig toch!

Op zoek naar professioneel kleuradvies voor je klant?

Verwacht je klant van jou ook advies over kleur? Dan doe je dit als vakman soms graag zelf. Maar het gebeurt ook dat je je liever laat bijstaan door een kleurexpert. Omdat er specifieke wensen zijn, omdat er vraag is naar decoratieve technieken, omdat de omvang van het project erom vraagt of simpelweg omdat het niet helemaal je ding is. Doe dan beroep op onze dienst Professioneel kleuradvies! We gaan graag met jou en je klant aan de slag.

Onze trendkleuren zijn beschikbaar in alle aankleurbare BOSS paints-verven

Bij BOSS paints werken we met ons eigen MY-MX-verfsysteem. Daardoor zijn alle aankleurbare verven beschikbaar in de nieuwe Art of Balance-trendkleuren van 2022: van lakken, over binnenmuurverven en buitenmuurverven tot veel van onze decoratieve kwasttechnieken. De superieure kleurkwaliteit die je van ons gewoon bent kunnen we uiteraard enkel garanderen met onze eigen BOSS paints-verven.

TS22 farming community 019

Decoratieve technieken: voor als het wat meer mag zijn

Onze decoratieve technieken sluiten terug naadloos aan op de beweging die we met de Art of Balance-trendkleuren maken. Met de natuur, de ambacht, de creativiteit ... als inspiratiebronnen belanden we als vanzelf bij, bijvoorbeeld, een kalkstuc of kleistuc. De zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren de sferen die we willen creëren. En dat doen al onze decoratieve technieken. Ontdek snel hoe je deze technieken in het interieur van je klant doet passen!

Ben je overtuigd?

Klant worden