• vakschilder | schildersbedrijf: Jelle Van der Meulen | VDM Paints
  • technisch adviseur | vertegenwoordiger BOSS paints: Dempsey D’Haene | Steven Bossuyt
  • opdracht: de muren in een oude woning egaliseren en verstevigen tot een ideale ondergrond voor schilderwerk

Vliezen bestaan er in alle soorten en kwaliteiten. Als vakschilder weet je dat het type en de kwaliteit van een vlies bepalend is voor je schildersresultaat. Wist je ook dat BOSS paints samenwerkt met een vliezenfabrikant om zo de allerbeste schildersvliezen te kunnen aanbieden? Schilder Jelle ging met Topvlies aan de slag en is fan!

GVB Boss Sterk werk 07431 min

Ondergrond: gescheurd en oneffen

Jelle Van der Meulen: “De muren van oude woningen zijn vaak in niet al te beste staat. Dat was hier niet anders: de wanden waren behangen met Tasso, hier en daar waren stukken toegestopt met gyproc, op verschillende plaatsen zagen we haarscheurtjes en het pleisterwerk was echt verouderd. Geen ideale schildersondergrond dus. Uiteraard kan je een muur tien keer plamuren voor je begint te schilderen, maar dat is onbetaalbaar en onzinnig."

"Wat we nodig hadden was een oplossing om snel, betaalbaar en vooral perfect schilderwerk te kunnen afleveren. Een superkwalitatief vlies dat de ondergrond egaliseert en verstevigt dus. In badkamers vind ik vliesbehang sowieso een must, omdat er daar veel condens kan zijn. Maar ook in keukens of in andere ruimtes is een kwalitatieve voorbereiding het halve werk. Zeker als je werkt op witte of bleke muren."

GVB Boss Sterk werk 07439 min

Het belang van de kwaliteit en het type vlies

“De kwaliteit en het type vlies is inderdaad cruciaal voor je resultaat. En het klopt dat er grote verschillen zijn in de vliezen die beschikbaar zijn op de markt. Omdat wij enkel voor het allerbeste resultaat willen gaan, heeft BOSS paints zich verdiept in de technologie van de vliesafwerking", vertelt Jelles vertegenwoordiger Steven Bossuyt.

"We ontwikkelen onze vliezen in nauwe samenwerking met een vliezenfabrikant om zo een uniek assortiment te kunnen aanbieden. Door onze expertises op elkaar af te stemmen, krijg je vliezen die ontwikkeld zijn in functie van een perfect verfresultaat. We kunnen gerust zonder blozen stellen dat onze vliezen bij de beste schildersvliezen ter wereld horen."

Jelle Vander Meulen
“Voor mij is het duo Topvlies en Boss-hybride een gouden combinatie: het strakke van het Topvlies en de perfecte vloei van Boss-hybride vullen elkaar perfect aan.”
Jelle Van der Meulen VDM Paints
GVB Boss Sterk werk 07427 min

Ultragladde en superzachte muren

"Ik zweer bij Topvlies", bevestigt Jelle. "Volgens mij het enige vlies dat geen vezelopruwing geeft. Door de kreukvrije verwerking is het makkelijk naadloos plaatsbaar. De soepelheid is ideaal en de structuur superglad."

"Met Topvlies creëer je de ideale ondergrond voor een perfect resultaat. Voor mij is het duo Topvlies en Boss-hybride een gouden combinatie: het strakke van het Topvlies en de perfecte vloei van Boss-hybride vullen elkaar perfect aan. Het gevoel als je over zo’n fluweelzachte muur wrijft, is gewoon top!"

Een geslaagd project voor zowel Jelle als zijn klant: "De klant wist perfect wat ze wou en is zeer tevreden met het resultaat!"

Ben je overtuigd?

Klant worden