• vakschilder | schildersbedrijf: Yannick De Vos | De Vos Schilderwerken
  • vertegenwoordiger BOSS paints: Enzo Lombardo
  • opdracht: slecht pleisterwerk in een nieuwbouwwoning egaliseren en verstevigen om de woning te schilderen en superstrak af te werken

Sung nam schilder Yannick De Vos van De Vos Schilderwerken onder de arm om zijn woning af te werken tot in de allerkleinste details. Een superstrak resultaat met perfect geplaatste eyecatchers in Metallic Chic: slecht basispleisterwerk weerhielden Yannick en zijn team er niet van om van de woonkamer een echt pareltje te maken!

GVB Boss Sung 07359

Pleisterwerk van slechte kwaliteit

“Hoewel de mooie woning van Sung een nieuwbouwproject is, was het pleisterwerk helaas van bijzonder slechte kwaliteit. Voor we konden starten, hebben we alles twee keer met Dalapro uitgeplamuurd, een eerste keer met Dalapro Medium, daarna met Dalapro Nova. We werken eigenlijk altijd met vlies in nieuwbouwprojecten. Zo voorkom je scheurtjes in je schilderwerk, verstevig je de muren en het plafond en krijg je een strakker eindresultaat."

GVB Bossgazette Sung 07405 min

Waarom Optivlies?

"Aangezien wij altijd polieren tussen de lagen, was Topvlies niet meer nodig en kozen we voor Optivlies. Bij het overschilderen is er bijna geen vezelopruwing, waardoor je een heel glad eindresultaat bekomt en bijna niet moet schuren. Vervolgens zetten we een laag Bossprim. De afwerking hebben we – op aanraden van Enzo, mijn vertegenwoordiger bij BOSS paints - gedaan met Bossfull Silk."

"Dat is een tip die ik iedereen kan meegeven: laat je adviseren en vertrouw op de expertise van je vertegenwoordiger en technisch adviseur. Zelf ken je misschien niet alle mogelijkheden en het is zoveel makkelijker om met de juiste en meest kwalitatieve producten te werken."

145499813 3368207629955764 2384426402943906465 n
“Bij het overschilderen van Optivlies is er bijna geen vezelopruwing, waardoor je een heel glad eindresultaat bekomt en bijna niet moet schuren.”
Yannick De Vos De Vos Schilderwerken
GVB Boss Sung 07371 min

Een strak en egaal eindresultaat

"Sinds ik Bossfull Silk gebruik, ben ik een echte fan van dit product. De verf heeft een mooie vloei en geeft geen lasvorming. We schilderen vaak bij gezinnen met jonge kinderen, die zetten nogal snel hun handjes op de muur. Dat dit product goed afwasbaar is, is een belangrijke troef. Tegelijk laat de verf zich makkelijk verwerken en is je klant zeker van een strak en egaal eindresultaat: iedereen tevreden dus."

"Sung was alleszins heel blij met zijn nieuwe woonkamer en heeft sindsdien al veel reclame voor ons gemaakt. Daar zijn al heel wat nieuwe opdrachten uit gekomen, dus bij deze: bedankt Sung! (lacht)”

Ben je overtuigd?

Klant worden