Trendspecial 2020

Kleur is veel meer dan een leuk tintje. Het mag gerust allemaal iets te betekenen hebben. Dat is het uitgangspunt van de Trendspecial 2020: Colours of Resistance. We verzetten ons tegen de kleurloosheid en we bekennen kleur, ook letterlijk.

Campagnebeeld Trendspecial2020 PS2

No More Greys | Explore Reality| Super Natural

De nieuwe Trendspecial introduceert een palet van maar liefst 27 gloednieuwe trendkleuren. En dat is een bewuste keuze. Het toont aan hoe verschillend we zijn. De kleuren werden verdeeld over 3 totaal verschillende manieren van leven en wonen.

Autumn winter collectie

Ook fan van de herfst/winter-combinatie?

Uit de Trendspecial 2020 schuiven we nu een herfst/winter-combinatie naar voor. Ze bevat 1 kleur uit elke woonsfeer, gecombineerd met warm goud. De perfecte combo om elk interieur een gezellige najaarstoets te geven, of het nu ganse kamers of een enkele accentwand betreft!

WE M156 Natural Blossom
MT46 Original Gold
WE Y135 Exploring Emerald
WE Y133 (No) More Red
Packshot stickerstalen transp liggend

Voortaan geen gedoe meer met kleurstalen plaatsen!

Ontdek onze revolutionaire stickerstalen, exclusief ontwikkeld voor onze Trendspecial 2020. De kleurechte A4-stickerstalen plak je in één beweging op de muur of kast waar je klant de kleur wil. Dit maakt beslissingen nemen ongetwijfeld een stuk eenvoudiger.

AMS 1384 BOS PTS DEF Cam No More Greys Leefruimte B BD Print 16bit

No More Greys

No More Greys straalt een enorm zelfbewustzijn uit, gecombineerd met een flinke dosis street attitude. Een sterk imago, zowel online als offline, is een gloednieuwe vorm van nieuwe status. En dat is precies waar No More Greys naar streeft. Kleuren als rood, jeansblauw, zwart en goud werken niet enkel als modestatements, ze zijn een way of life. No nonsense en allesbehalve grijs.

de kleuren van No More Greys

WE M145 (No) More Black
WE M146 (No) More Steel Blue
WE Y131 (No) More White
WE Y132 (No) More Yellow
WE Y133 (No) More Red
WE Y134 (No) More Blue Denim
AMS 1384 BOS PTS DEF Cam Explore Reality Leefruimte B BD Print 16bit

Explore reality

Explore Reality is een zinderende wereld die barst van de energie. De felle kleuren en reflecterende materialen doen zelfs wat buitenaards aan. Toch zijn ze vooral een illustratie van hoe creatief het menselijke denken is. Explore Reality zoekt naar oplossingen toont een diep geloof in samenwerking over alle grenzen heen. Met een positieve kijk op de mens en op de toekomst van onze planeet.

De kleuren van Explore reality

WE Y135 Exploring Emerald
WE Y136 Exploring Mint
WE Y137 Eploring Mars
WE Y138 Exploring Neon
WE Y139 Exploring Pink
WE M159 Exploring Pearl
WE M160 Exploring Lightning
AMS 1384 BOS PTS DEF Cam Super Natural Keuken C BD Print 16bit

Super Natural

Super Natural is een intuïtieve gevoelswereld met een sterke focus op de natuur. Groen herovert letterlijk zijn plaats, ook binnen. Bio-design en hernieuwbaarheid staan centraal. De kleuren zijn erg geïnspireerd op alles wat natuurlijk is en werken als schakeringen. Ze vloeien in elkaar over, en contrasten zijn zeer zacht. Alles binnen Super Natural baadt in een gewetensvolle, innerlijke rust.

De kleuren van Super Natural

WE M147 Natural Cloud
WE M148 Natural Mist
WE M149 Natural Waterfall
WE M150 Natural Sage
WE M151 Natural Dune Grass
WE M152 Natural Moss
WE M153 Natural Iris
WE M154 Natural Bark
WE M155 Natural Straw
WE M156 Natural Blossom
WE M157 Natural Birch
WE M158 Natural Glow

Story behind

2020 is een scharnierjaar voor de moderne mens. Onze levens zijn in tien jaar tijd razendsnel geëvolueerd. Dankzij de digitale revolutie is alles makkelijker geworden. Maar alles is tegelijk ook stressvoller, want we moeten bereikbaar blijven. Altijd en overal. Door de sociale media zijn we mondiger, maar we raken nu ook veel sneller in conflict rond allerlei thema’s.

We stellen ons stilaan de vraag: waar gaat het naartoe vanaf 2020? Het zorgt bij velen voor onzekerheid. Toch gaan we elk op onze eigen manier met deze nieuwe tijd om. Maar één ding is zeker: we nemen heel bewust standpunten in en we komen ervoor uit. We komen op straat voor onze idealen, we eisen respect voor ons klimaat, en we slaan de handen in elkaar om te bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. We verzetten ons tegen de kleurloosheid en we bekennen kleur, ook letterlijk.

Ben je overtuigd?

Klant worden