Trendspecial 2021 - Circle of Life

Circle of Life is een royale collectie van 40 zachte, toegankelijke kleuren. Ze zijn allen onderling met elkaar te combineren en vertellen zo telkens een eigen, uniek en persoonlijk verhaal. De kleuren zijn geïnspireerd op hoop, rust, natuurlijke schoonheid, warmte en harmonie.

TRENDS21 logo hoofdafbeelding

Circle of Life: trendkleuren 2021

Circle of Life zet minder, beter en duurzamer centraal. De kleurenfamilie bestaat uit complementaire warme maar vooral rustgevende tonen.

WE Z010 White Nuance
WE M161 Refreshed White
WE M162 Pink Tenderness
WE M163 Pink Connection
WE Y140 Beetroot Burgundy
WE M164 Knotted Straw
WE Z109 Comfortable Grey
WE M167 Purple Tea
MT 24 Violet Metallics
WE Y141 Reset White
WE Z042 Lovely White
WE M168 Rewind Cream
WE M169 Reborn Beige
WE M170 Circulair Beige
WE M171 Nostalgic Hazelnut
WE M172 Tender Skin
WE M173 Orange Empathy
WE M174 Nude Embrace
WE M20 Powder Pink
WE Z035 Wonderful White
WE M175 Felted Beige
WE Y143 Majestic Moss
WE M178 Mixed Beige
WE M35 Timeless Taupe
WE M179 Coffee Ground
WE M180 Solid Brown
WE Z128 Almost Black
WE M182 Wanderlust Green
WE M183 Green Lava
WE M184 Vibrant Green
WE M185 Blended Green
MT 26 Frozen Steel
WE M186 Blue Algae
WE M187 Botanical Green
WE M188 Unlimited Blue
WE Z123 Black Suit
WE Z074 Grey Cloud
WE Y148 Restart Grey
WE Z083 Smokey Grey
WE M189 Uniting Grey

Inspiratiebeelden trendkleuren 2021 Circle of Life

BOSS TRENDSPECIAL 62

Ondersteun je verkoopgesprek met de promomaterialen!

Met onze kleurechte promomaterialen breng jij de trendkleuren tot bij je klant.

Kleurwaaier

TRENDS21 packshot kleurwaaier

art. 561750

Nu bestellen

Inspiratieboek

TRENDS21 packshot inspiratieboek

art. 561729

Nu bestellen

A4-kleurstalenset

TRENDS21 packshot A4 kleurstalen

art. 561751

Nu bestellen
TRENDS21 packshot kleurrechte sticker 2

Geef keuzestress geen kans, gebruik teststickers!

Twijfelt je klant tussen een aantal trendkleuren? Overtuig dan eens met een teststicker.

Kleef en herkleef de kleurechte A4-stickers op de muur of kast tot je klant de perfecte kleur heeft gevonden. Ze laten geen sporen achter en zijn verkrijgbaar in alle trendkleuren.

Circle of Life - hectische tijden vragen om rust en balans

Met de natuur als bron van inspiratie wil de 'Circle of Life'-trendcollectie onze thuis doordrenken van warmte en harmonie. De collectie knipoogt naar de Japanse Wabi Sabi-levensfilosofie die schoonheid van imperfectie, eenvoud en natuur vooropstelt. Het royale palet van 40 zachte en vooral warme tonen doet dienst als 'the new basics' en biedt een oneindig scala aan mogelijkheden en combinaties.

Nostalgie met koude blauwgrijzen, caramel beige en bruintinten

vintage | upcycling | kwaliteit | duurzame objecten

Nostalgische zielen vereenzelvigen zich moeiteloos met de koude blauwgrijzen, caramel beige en bruintinten. Deze matchen vloeiend met doordachte details geïnspireerd op the good old seventies. Denk hierbij aan bruine en groene marmers, fluweel, boucléstoffen en grafische prints. Beige is niet langer saai, maar doordacht gesofisticeerd.

Creëer een rustgevend, minimaal interieur met grijs, beige en wit

niksen | welbevinden | onthaasten | dagdromen

De collectie biedt je klant ook timide kleurencombinaties met grijs, beige en wit. Boring zou je denken? Niets is minder waar! Onze zintuigen worden tot rust gebracht door neutrale kleuren in een minimalistisch interieur. Wit, gebroken wit en lichte beige-ecru-tinten worden onderling gecombineerd en vormen harmonieën met fragiele koude grijstinten. Sober versierde muren bieden plaats voor ademruimte.

Anti-hokjes met warme grijzen, botanische groenen en beige tonen

mixen | open geest | eclectisch | lokaal

De klant die van een cocktail van culturen en contrasten houdt, vindt zonder twijfel zijn gading tussen warme grijzen, botanische groenen en beige tonen in een gedurfde combo met sprekende accenten in het interieur als geel, rood en donkerblauw. Dit kleurenpalet leent zich voor grote open ruimtes die om een creatieve inkleding vragen. Kunst en design lopen hier moeiteloos in elkaar over en ook lokaal heeft een streepje voor.

Pastelkleuren brengen zachtheid en harmonie

menselijkheid | vakmanschap | rituelen | verbondenheid

Het menselijke verhaal, waarin zachtheid primeert, willen we opnieuw centraal in ons leven. We hebben huidhonger. We willen samen zijn. Pastelkleuren komen in combinatie met donkerpaarse of roze tinten helemaal tot hun recht. Ronde vormen, bleekhouten accenten en aaibare materialen maken het geheel af.

Natuur en textuur met neutrale zandtinten en diepe, natuurlijke kleuren

klimaatneutraal | natuur | recycleren | organisch

Wie houdt van het pure buitenleven vindt hier gegarandeerd inspiratie. Vergrijsde blauwen, bruinen, geel, mosgroen en bordeaux worden gecombineerd met zachte neutrale zandtinten. Door gebruik van natuurlijke structuurverven en decoratieve stuctechnieken ontstaat er een gelaagdheid op de muur, in textuur en in kleur, eigen aan deze stijl. Gezelligheid is troef en het vakantiegevoel overheerst.

TRENDS21 packshot inspiratieboek

Op zoek naar de gebruikte producten en kleuren van de interieurbeelden?

Vraag je je af hoe de interieurbeelden tot stand kwamen? Welke producten, technieken en kleuren we gebruikten? Dan vind je hieronder per beeld een verwijzing naar het product en de kleur die per kleurvlak gebruikt werd. Deze info vind je trouwens ook terug in ons luxueuze inspiratieboek van 100 pagina's. Handig toch!

Mix & match met onze seizoenscombinaties

Uit onze ruime collectie selecteren we vier seizoenscombinaties van telkens 7 kleuren, elk met een eigen uitstraling en karakter. Een extra troef in jouw verkoopgesprek.

TRENDS2021 zomer vk

Zomer-trendcombinatie

De toon-op-tooncombinaties van de zomer-trendcombinatie brengen rust, en zien we ook meer en meer opduiken in onze interieurs. Hierbij worden vooral nude tinten gecombineerd, geïnspireerd op onze nood aan aanrakingen, menselijkheid en warmte. Het strogeel brengt het geheel warmte toe, dat doet denken aan een zonnige, gouden gloed die binnenvalt.

WE Z035 Wonderful White
WE M163 Pink Connection
WE M164 Knotted Straw
WE M170 Circulair Beige
WE M174 Nude Embrace
WE M162 Pink Tenderness
WE M173 Orange Empathy
TRENDS2021 lente vk

Lente-trendcombinatie

De lente-trendcombinatie lokt ons opnieuw naar buiten, dit vraagt om een frisse kleurenmix. Groen- en blauwtinten zorgen voor een knipoog naar de natuur. Tegelijk zorgt de combinatie van hazelnoot en beige voor een nostalgisch gevoel, geïnspireerd op onze hernieuwde interesse voor vintage, tradities en ambacht.

WE Z010 White Nuance
WE M161 Refreshed White
WE M184 Vibrant Green
WE M171 Nostalgic Hazelnut
WE M169 Reborn Beige
WE M185 Blended Green
WE M186 Blue Algae
Winter trendcombinatie

Winter-trendcombinatie

De winter-trendcombinatie bestaat uit een mix van crèmekleur en wit, van de puurste soort, die zorgt voor een back-to-basics verlangen. Beige en grijstinten met een accent van zwart gaan het effect van dit bijzondere duo nog versterken. Als extra een streepje metallic, wat symbolisch refereert naar de nood aan zelfreflectie.

WE M168 Rewind Cream
WE Z042 Lovely White
WE Y141 Reset White
WE Y148 Restart Grey
WE Z083 Smokey Grey
WE Z123 Black Suit
MT 24 Violet Metallics
TRENDS21 web beelden 300x300px 0510202033

Herfst-trendcombinatie

De warme herfst-trendcombinatie bestaat uit natuurlijke beige- en groentinten voor een zachte, ingetogen sfeer. Combineer met twee sterke kleuraccenten - Majestic Moss en Beetroot Burgundy - die zorgen voor een krachtig statement.

WE M175 Felted Beige
WE M178 Mixed Beige
WE Y143 Majestic Moss
WE Y140 Beetroot Burgundy
WE M179 Coffee Ground
WE M183 Green Lava
WE M182 Wanderlust Green

Op zoek naar professioneel kleuradvies voor je klant?

Verwacht je klant van jou ook advies over kleur? Dan doe je dit als vakman soms graag zelf. Maar het gebeurt ook dat je je liever laat bijstaan door een kleurexpert. Omdat er specifieke wensen zijn, omdat er vraag is naar decoratieve technieken, omdat de omvang van het project erom vraagt of simpelweg omdat het niet helemaal je ding is. Doe dan beroep op onze dienst Professioneel kleuradvies! We gaan graag met jou en je klant aan de slag.

Onze trendkleuren zijn beschikbaar in alle aankleurbare BOSS-paints-verven

Bij BOSS paints werken we met ons eigen MY-MX-verfsysteem. Daardoor zijn alle aankleurbare verven beschikbaar in de nieuwe Circle-of-life-trendkleuren van 2021: van lakken, over binnenmuurverven en buitenmuurverven tot veel van onze decoratieve kwasttechnieken. De superieure kleurkwaliteit die je van ons gewoon bent kunnen we uiteraard enkel garanderen met onze eigen BOSS-paints-verven.

BOSS TRENDSPECIAL 71

Decoratieve technieken: voor als het wat meer mag zijn

Onze decoratieve technieken sluiten naadloos aan op de beweging die we met de Circle-of-life-trendkleuren maken. Met de natuur als inspiratiebron belanden we als vanzelf bij, bijvoorbeeld, een kalkstuc of kleistuc. De zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren de sferen die we willen creëren. En dat doen al onze decoratieve technieken. Ontdek snel hoe je deze technieken in het interieur van je klant doet passen!

Ben je overtuigd?

Klant worden