Dat we op BOSS afterwork het nuttige aan het aangename koppelen, weet je al langer. Een vaste waarde zijn de live demonstraties van leveranciers, waarbij ze hun nieuwste producten aan je voorstellen. Dit jaar pakken we het in Waregem grootser aan: enter de Festool-roadshow. Ontdek hier wat je kan verwachten en schrijf je in!

Kom langs in de Festool truck

Op woensdag 11 oktober houdt de Festool-roadshow halt bij BOSS paints tijdens de BOSS afterwork in Waregem. Kom langs in de Festool truck boordevol 18V machines en nieuwigheden. Zo ontdek je zelf de nieuwe accu-reciprozaag RSC 18, de accu-schroefboormachines CXS/TXS 18V en 12V, de accu-tafelzaag CSC SYS 50 en natuurlijk het nieuwe Exoskelet Exoactive 18. Kom langs en test ze zelf!

All BE FR truck roadshow keyvisual with background a 01a

Wat heeft de Festool-roadshow je te bieden?

  • Live demo‘s van alle machines en toebehoren
  • Een antwoord op al je vragen door Festool-productspecialisten
  • Speciale Roadshow-acties:
    • 15% korting bij aankoop van 1 Festool-machine
    • 20% korting bij aankoop van 2 Festool-machines

Overtuigd? Schrijf je dan hier in voor de BOSS afterwork-sessie in Waregem, en bevestig je aanwezigheid op de roadshow via onderstaand formulier!

Festool-roadshow in beeld

Schrijf je in voor de Festool-roadshow!

Surf je vanuit Nederland, vul dan hier je btw-nummer én KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Ben je overtuigd?

Klant worden