Hét herfstevent voor de vakschilder slaat dit najaar opnieuw z’n tenten op bij jou in de buurt. Kom langs op BOSS afterwork voor alle productnieuwtjes, demo’s, acties en vooral: een goeie portie gezelligheid!

Zes redenen waarom je BOSS afterwork niet mag missen:

1. NIEUW BIJ BOSS PAINTS

Ontdek alles wat nieuw is bij BOSS paints: onze eigen watergedragen lakken op spuitbus, de kleurcollectie Trendspecial 2024 en de nieuwste stuctechniek Stone Art Stuc. In no-time ben je terug helemaal mee!

2. DEMO'S DOOR LEVERANCIERS

Volg enkele live demo’s van onze leveranciers. Je ontdekt de nieuwste Festool-machines, schaaft je kennis over de Ardex-plamuren bij of raakt in hogere sferen met de Altrex-trapladders.

3. SOCIAL MEDIA SESSIE

Wil je aan de slag met social media, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de inspirerende sessie van social media evangelist Stefaan Lammertyn misschien iets voor jou. Inschrijven is de boodschap!

4. MET BOSS OP REIS IN 2024

Niets ontspannender dan een trip waarbij alles voor je geregeld wordt: koffers klaar en genieten maar! Laat je helemaal overtuigen tijdens BOSS afterwork en schrijf je als eerste in voor de BOSS reis 2024.

5. STRAFFE DEAL OP VERF

Uiteraard mag ons hoofdproduct op een event als dit niet ontbreken. Ook dit jaar hebben we weer een interessante verfdeal in petto voor onze bezoekers. Benieuwd naar meer? Kom langs en sla je slag!

6. EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Op BOSS afterwork koppelen we het nuttige aan het aangename. Spoel je werkdag door met een frisse pint, maak een praatje met collega-schilders en geniet van een gemoedelijke sfeer. Laat het smaken!

Ontdek hier welke leveranciers bij jou in de buurt langskomen:

Beeld data BOSS afterwork 2023 V3

Schrijf je in!

Duid aan wat voor jou van toepassing is.
Surf je vanuit Nederland, vul dan hier je btw-nummer én KVK-nummer in.

Oei. Je bevindt je op een website voor professionals en kunt je hiervoor niet inschrijven. Wens je meer info over onze diensten voor particulieren, dan verwijzen we je graag door naar www.colora.be of een van de betere decoratiezaken in je buurt.

Snuif de sfeer op van vorige edities

Ben je overtuigd?

Klant worden