Stiekem al aan het uitkijken naar de volgende vakantie? Ga mee met BOSS paints naar Lissabon!

Zin in een zalige vierdaagse onder de zuiderse zon? Staat Portugal toevallig al even op je lijstje? Ga mee met BOSS paints en laat je samen met collega-vakschilders onderdompelen in een programma vol gekuier, gastronomie, gezelligheid en stijl.

Vier dagen onder de zuiderse zon met collega-vakschilders. Het kleurrijke Lissabon ontdekken vanuit een Tuk-Tuk. Zalig relaxen in een 5*-hotel. Genieten van de heerlijke Portugese keuken. Tal van unieke ervaringen zoals kajakken op de oceaan, de kick van je leven tijdens het coasteering en een heuse BOSS-zeilregatta. Dat zijn de ingrediënten voor de BOSS reis 2024.

Wanna join?

2024 Lissabon LR shutterstock 1165549756

Wat staat er op de planning?

Een ontspannende trip waarbij alles voor je geregeld wordt. Vier dagen met één opdracht: genieten! Genieten van de mooie landschappen en steden, de heerlijke gastronomie, de sportieve of culturele activiteiten en het aangename en informele gezelschap van collega-vakschilders. Lees snel verder en ontdek wat er precies op het programma staat.

Vertrek & aankomst: Olá Lisboa

Op donderdag vlieg je in de late namiddag vanuit Brussel naar Lissabon.

We pikken je meteen op voor een welkomstdiner bij restaurant Bairro do Avillez. ’s Avonds check je in in het 5*hotel Iberostar Selection Lisboa. Uiteraard zetten wij je koffers al op je kamer. Zo hoort het op vakantie, toch? ;-)

Dag 2: Time for Tuk-Tuk

Wie Lissabon zegt, zegt Tuk-Tuks! Na het ontbijt pikt één van de lokale chauffeurs je op in hun Tuk-Tuk. Ze tonen je enkele highlights van de stad en laten je proeven van lokale specialiteiten.

Na de lunch bij Terra Nova by Populi op het Praça do Commercio vul je je namiddag in hoe jij het wil. Terrasje doen, shoppen, of chillen bij het zwembad? Jij beslist!

In de vooravond breng je een bezoek aan LX-factory, dé hipste plaats van Lissabon. Je ontdekt er lokale kunstenaars, giftshops en een microbrouwerij. We sluiten er de dag in schoonheid af met een diner bij Tabeirna 1300.

Dag 3: De kick van je leven

Op de derde dag verlaten we Lissabon en trek je richting Sesimbra, een gezellig stadje aan de Atlantische Oceaan. Je kiest zelf je activiteit:

  • mee op zee op zoek naar dolfijnen
  • sportief kajakken op de oceaan
  • ga voor de kick van je leven tijdens een coasteering-parcours. Bij coasteering volg je de rotsachtige kustlijn, en spring je waar het kan van enkele meters hoogte in het water. Adrenaline verzekerd!

Lunchen doen we met zicht op zee, bij restaurant Portofino. Na de lunch keer je mee terug naar Lissabon voor wat vrije tijd of blijf je nog wat langer in Sesimbra bij het strand.

’s Avonds dineren we voor het laatst in Lissabon bij MAAT. Het restaurant van het moderne museum, zicht op de Taag inbegrepen.

Dag 4: Zeil je voor het eerst?

Dan sla je zeker geen flater! Want voor de BOSS-zeilregatta start, krijg je uiteraard een uitgebreide introductie in het zeilen. Daarna is het aan jou: in groepjes van 8-10 personen neem je het tegen de andere deelnemers op tijdens een zeilregatta op de Taag. Spanning en plezier verzekerd!

Na de middag lunch je in de Time Out Market, de hippe foodhall van Lissabon. We geven je een voucher waarmee je zelf je lunch kiest bij één van de lokale kraampjes.

Na je laatste uurtjes in Lissabon vliegen we om 20u terug richting België. Time flies when you’re having fun.

Waar logeer je?

2024 hotel iberostar selection lisboa1

Je verblijft in het Iberostar Selection Lisboa*****, een vijfsterrenhotel in het businesscentrum van de stad. Het hotel heeft een hedendaagse look, met fris ingerichte kamers.

  • Mogelijkheid tot fitness
  • Terras met zwembad
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Wanneer zijn we weg?

Je hebt twee opties om dit in je agenda te doen passen! Bekijk het snel en neem contact op met je vertegenwoordiger voor 31 december!

  • donderdag 25 – zondag 28 april 2024
  • donderdag 2 – zondag 5 mei 2024

Een deel van je reis terugverdienen? Dat kan!

We bieden je dit weekend aan € 1 820 p.p.* aan, incl. BTW. Daarin zitten alle vluchten, overnachtingen, diners (3-gangen), lunches (2-gangen) en activiteiten inbegrepen.

Ga je mee met ons op reis, dan verdien je een deel van je deelnamekost terug via ons reisspaarprogramma. Je BOSS paints vertegenwoordiger vertelt je hier graag meer over!

*gebaseerd op een tweepersoonskamer. Single supplement € 450.

Geef hier je interesse aan!

Ben je overtuigd?

Klant worden